FÄRG!

Sovrummet målat första gången :) Vi kunde äntligen bestämma oss för vilken färg :) Så idag har vi både köpt färg till sovrummet och hallen :D Vi sattsar på att få klart allting till nästa helg.. Så förhoppningsvis blir det inflyttning nästa helg :D<3

Ljus Latte färg i hallen och lite mörkare latte färg i sovrummet :D Helt underbar färg i Sovrummet.. Vi har inte målat hallen än så de vet jag inte :P

Börjat plocka in saker i köksskåpen oxo :D Skit mysigt :) Jätte fina saker har jag jue :D <3

DU OCH JAG BEBBO!<3

ica ica ica

Igår jobbde jag, Skit tråkigt hela dagen.. Va inte på humör alls.. Men sån tur som jag hade så blev alla klara så fort så jag fick gå hem klockan 4 istället för 7.. Idag skulle ja egentligen inte jobba men jag fick komma en liten sväng ändå.. Kanske blir 4 timmar lr nått.. Vad vet jag.. Och i morgon blir det 10-19 om de nu stämmer.. Tror de..

Igår försökte jag och erik bestämma vilken färg vi ska ha i vårat sovrum.. Vi har två stycket latte färgen uppmålade på väggen.. Vi vet inte vilken vi ska ha!? skit jobbigt är de.. Kan de inte bara finnas en latte färg istället?

Jag Älskar min pojkvän såå jävla mycket! Du betyder allt för mej Bejboo! <3

Erik <3 fia


visdomstand..

AJ AJ AJ! Jävla skit tand.. Har haft ont nu sen i lördags.. Känns ungefär som det sitter någon och skär i mitt tandkött med en kniv.. Åhhhhhh, LIvet är underbart!!

Yes.

Julafton igår då.. Mysigt.. :) Mysigast på morgonen såklart :)

Idag blir de kryssning :D Nice nice :)

Dagen innan Julafton :)

Var och färgade håret hos ida i morse.. Hm blev lite gult.. Så jag och lina åkte ner, Lr snarare stressade ner till nynär för att vi trodde att systemet stängde klockan 3 men näää, när man kommer fram så ser man att de stänger klockan 7.. Jaja vad ska man göra.. Nu har vi vart där alla fall.. När jag var i nynäs så passade jag på att köpa silver schampo.. De kommer nog behövas.. Kul att vara gul i håret lixom.. Fan oxo.. Skit.. Men men nu ska vi vara glada.. De är ju ändå Julafton i morgon.. Sitter och väntar på min lilla bebbo.. Borde komma snart.. Han va inne och handöa julklappar idag.. Dagen innan, Bra framförhållning älskling ;) hehe.. Nu kom han bara för de :D Sötnöten :) Hoppas han blev klar med alla julklappar då bebbon ;) Nu ska vi nog hoppa in i ett bad.. Säger erik i alla fall.. Men vi får väl se hur de blir med de ;) Fia är inte så förtjust i Bad.. Men men.. Man får ju ställa upp för laget ;)

Blev inge Ikea idag på tal om ingenting.. John hitta inte Presentkortet.. Smart as!! Duktig idiot Käka gräs!

Nää nu ska man vara snäll.. Annars får man inga julklappar av tomten ;)

Puss puss ;)


Nu är det bara 3 dagar kvar till Julafton :)

Jobb igår och jobb idag.. 10-19 båda dagarna.. Ska egentligen vara på golvet hela dagen men igår var jag nog på golvet i en och en halv timme av 9 timmar.. Annars sprang jag till kassan och till posten.. Hela tiden.. Får se hur de blir idag..

I morgon blir de förhoppningsvis färgning av håret.. Hoppas jag.. (det behövs) Sen klockan 1 ska jag försöka att vara inne i skärholmen och möta upp min älskling.. Så ska vi åka till ikea..  :D  Längtar till i morgon faktiskt..

Handboll idag btw! Sambo/föräldrar match :P Erik och Adde ska vara med :D wiie :)


Vilken blåsning!

Tog med mej lite grejer ner till lägenheten idag.. Trodde köket var klart.. Men ack så fel man kan ha.. När ja kommer ner dit kommer jag på att vi faktiskt har skåp ner till oxo.. Så ja kollade i dom och dom ser ju oxo förjävliga ut.. Så de var bara att börja måla.. :/ Men men, rätt ska vara rätt.. Vi har hunnit med jävligt mycket idag faktiskt.. Lina och Denize kom och hjälpte mej så de va jätte skönt faktiskt...

De vi gjorde idag va:

  • Jag började med att måla sista gången längst upp i skafferiet. Så de är klart nu :) Och Denize Målade sista gången under skåpen uppe och sen målade hon dörrkarmen i köket :)
  • Sen målade Jag, lina och denize alla skåpen under, 4st skåp..
  • Sen började jag grundmåla i hallen så de är klar nu :)
  • Och Denize och lina målade i städskåpet :)
  • Sen kom pappa förbi och hjälpte till med sista tapeten i vardagsrummet :D Så de är typ klart :D WOOHOOO!! Tack pappa!! <3

Skitbilen funkade inte idag heller.. När ja skulle hem från nynäs.. :( SKit Biil.. Så pappa fick dra igång oss :/ Usch!


Gulligt :)

Detta fick jag av Matz när jag kom förbi på körunda :D Så gulligt av honom :)




Fredag, Lördag, Söndag.. Helgen går så fort..

I Fredags var va som sagt och spelade bowling med herrlaget och damlaget. Erik fick oxo vara med :D Så åt vi någon Italiensk buffe.. Inte det godaste jag ha ätit men vad ska man göra?

I lördags så åkte vi ner till lägenheten och gjorde klart all renoveringstapet i hallen.. Så nu är det grundmålning som gäller där.. jag fotsatte att måla i köket.. snart klart där :)
Senare mot kvällen åkte jag och erik hem till stafan som fyller 30år :) Liten överaskningsfets för honom, De va jätte trevligt.. Spelade med andra ord oxoTjejerna vann så klart ;) Haha..

I Söndags så åkte vi ner till lägenheten och började tapetsera i vardagsrummet SÅÅÅÅÅÅ JÄAVLA SNYGGT BLIR DE! Jag är helt kär i den tapeten! SKIT SNYGG!! Lägger in en bild sen :P Sen åkte jag med adde hem för han hade samling 2 och jag skulle förbi körunda för att hämta en julklapp som Matz hade köpt till mej.. Skit gullig han är då :) Efter de åkte jag direkt till handbollshallen.. då var det herr match.. Dom vann. Sen va de våran tur Mot Älta.. Spela hur bra helst första halvlek.. Andra söög som vanligt.. Jag spelade skit dåligt.. Bara 2 mål från mej.. Sämst.. De blev i alla fall 15-15 så vi fick ju ett poäng i alla fall.. Och så möter vi dom snart igen :P Efterjul. Då Jävlar måste vi krossa er ;)

FAN I HELVETETS JÄVLA SKIT BIL!

Fan va jag hatar min bil, fy fan va jag hatar snö, fan va jag hatar vinter, fan va jag hatar allt som har med vinter och snö just nu! Jävla idiot bil som inte startar! Vafan är ditt problem! Jävla äckel bil! Dra åt helvete! F*tta!

Någon som vill köpa en bil som inte fungerar!
50 öre får ni köpa den för just nu!
(och eftersom de inte längre finns 50öringar så får ni den gratis!)


8 dagar kvar till julafton..

Om man inte räknar med idag alltså :)


Yes, Idag blir det som vanligt ner till lägenheten, Idag ska jag hålla på med allt pyssel.. Kommer säkert inte hinna så mycket eftersom de ända jag hann igår var att grundmåla och måla dörrfodret.. Helt sjuk va långtid det tar att göra saker egentligen.. Men men, de är bara att jobba på.. Ikväll ska erik och pappa ner till lägenheten oxo:D Så idag blir hallen klar tapetserad och förhoppningsvis vardagsrummet blir helt klart :D Hoppas Hoppas! Men de beror ju på om dom kommer hem, Om man kollar ut :( Skit väder!

Julklappar oxå! :( Usch! De får bli I morgon! om jag orkar. I morgon är det bowling med handbollslaget också.. Klockan 6 ska vi vara där nere. :) Och lilla erik fick vara med också :)


Lite bilder :)

       

Absolut inte klart än :P


Lägenheten om och om igen..

Onsdag igen.. Ska ner till lägenheten idag och måla massa.. Kan man få bli klar någon gång lr? Vi var och köpte möbler häromdagen oxo :) Mycket fina :)

Idag ska jag försöka att hinna med:

  • Grundmåla sovrummet
  • Måla klart dörrfodret i vardagsrummet
  • Måla trumman i vardagsrummet + Element rören
  • Och om jag hinner måla lite i skåpen i köket :)

Får se hur det går :)


Undrar.

Jag undrar vad drömmar betyder egentligen..


JUL JUL JUL!

Idag har var vart inne i stan hela dagen med denna lilla pryl  :) Mycket trevligt.. Vi försökte handla lite julklappar.. De gick tillslut bra för katta men dessvärre inte för mej.. Har handlat 4 julklappar en så länge..En till lina en till mamma en till Denize och en liten till Älskling.. Har tyvär en del kvar..

  • Lina en liten present kvar
  • Pappa inte klar alls
  • Mamma typ klar
  • Helena Ingen aning vad ja ska köpa.. Kanske bara :P
  • Lasse, vet vad jag ska köpa alla fall :P
  • Adde, Hm bra fråga
  • John, Vet vad han ska få :D hehe
  • Och lilla Johanni kvar oxo.. Vad vill du ha?

Jobbigt Jobbigt..


lucia idag :)

Gick upp för så där en halv timme sen.. Sitter och dricker kaffe och kollar på 17 again med levande ljus :) Det måste man ha på Lucia i alla fall :P Har tänt ett för morfar också <3

Idag ska jag ner till lägenheten.. Måla andra gången med riktiga färgen i vardagsrummet och sen ska jag grundmåla i sovrummet :) Det är inte så mycket kvar faktiskt.. Bara mass pyssel.. Joförsej är det de som är jobbigast men..

Igår var jag och Erik på jysk! Fy fan va snygga saker de fanns :D Vi hitta lite saker som vi vill köpa :D Köksbord och stolar till. sen ett vardagsrummsbord och sen hall möbel och ett databord.. Så Jävla snygga saker. Fy FAN!!

mhm..

Har precis kollat klart på Låt den rätte komma in.. Skum film som fan, men ändå bra på nått sätt.. Vet inte hur man ska förklara, den skulle nog vara skit bra som bok.. Det är ju en film efter en bok så boken är nog bra som fan kan ja tro :P de dåliga var att de va någon brud som typ läste ur boken i hela filmen.. De va lite skumt men men.. Helt okej film alla fall.. Den får 3 av 5 Toasters ;)


äh fy fan..

I morse gick vi upp klockan 9.. Åkte till nynäs, hämta en tapet i lägenheter för att sen bege iss till "flyger" färg, så nu har vi köpt färg till vardagsrummet. åkte därefter och lämnade nått kort till eriks chef i ishallen.. sen bar det av mot gubbängen.. Match mot BK Sol.. INTE BRA! INTE ALLS KAN MAN SÄGA!.. Så jävla värdelösa så att de är pinsamt.. Fy fan.. Och jag hade världens sämsta första halvlek :S Jag gjorde ett mål under första halvlek :S Helt sjukt.. Men de ordnade upp sej sen :) Slutade på 9 mål för min del.. Men vi förlorade såklart.. Efter matchen blev det donken :D Sen hade vi tänkt att vi skulle ner till lägenheten och måla men när jag och erik kom hem så somnade vi och sov till halv 7.. Så de de blev ica för att köpa mat och lite gottis :) Nu sitter jag och lina och kollar på I skogen finns ingen rövare.. Hittade den på ica.. Och de va så jävla länge sen man såg den så jag var bara tvungen att köpa den :) Två för 99:- Den andra filmen jag köpte hette Låt den rätte komma in.. såg lite läskig ut på framsidan.. men sen när vi kommer hem såg vi att den är svensk.. jaja vi ska väl ge den en chans. Grabbarna sitter där nere och lirar fifa.. Vi skulle kollat på piraya men adde ladda ner fel film..

Imorgon ska vi kolla Hockey oxo :) Charlie spelar i nynäs 12:45 :D de ska bli kul att se :D Lycka till Kusin :)




Fredag.

Ica idag då, 12-20:30.. Hellre hela dagen i lägenheten joförsej men vafan man måste ju få in lite pengar oxo..

Ingen godnattssömn i natt inte.. Tänkt så mycket på hur vi ska göra i sovrummet.. Har ett förslag.. Kanske kanske inte.. får se vad erik tycker :P


Torsdag REDAN!?

Jadu, tiden går fort när man har roligt.. De är ju så man brukar säga och det verkar ju stämma.. Fick nycklarna till lägenheten för exakt en vecka sedan.. Har vart där och pysslat sen dess.. Har hunnit med..

  • Målat sovrumstaket, kökstaket, vardagsrumstaket och hallentaket.
  • Målat insidan av alla skåp i köket, har en gång kvar att måla på ett av skåpen eftersom man måste måla två gånger.
  • Har tapetserat med renoveringstapet i vardagsrummet och sovrummet. Lite kvar i sovrummet men snart klart.
  • Målade grundfärg i vardagsrummet idag :)

Hm, en del kvar men man kommer ju närmare och närmare så de är ju tur :P hehe..

I morgon så blir de inget i lägenheten.. Eftersom ja jobbar 12-20.30 på ica i morron :( men men man måste ju tjäna lite pengar oxo :P


Lägenheten :)

Yes, nu har vi börjat kan man ju säga.. All tapet är ner riven i sovrummet och i hallen.. I vardagsrumet så behövdes det inte, men där har dom redan tapetserat över med renoveringstapet över alla väggarna :) Kökstaket är målat två gånger, sovrummstaket är målat en gång.. Vardagsrummstaket ska målas idag.. Jag målade även innuti skaferiet i går oxo, de va helt gult innuti så jag var bara tvungen.. Men jag tar med mej kamran idag så ska ja fota lite :)


Jamenvisst!

Lägenhet och allt :D
tyvär är det mycket fel att fixa.. Men de går bra ändå! Erik var och köpte renovernings tapet och lim idag så i morgon blir det mycket att fixa.. Men först ska ja jobba till klockan 2.. Sen blir det att åka av, lr snarare slita som ett djur så vi får flytta in någon gång :)

Men jag säger bara en sak.. Träffar jag säljaren igen så ska hon få höra ett och annat!
* Om hur duktiga dom har vart på att "tapetsera" Hmm.... Lr inte!!! Till exempel!!
Usch säger jag bara!

Men men allt går att fixa, Jag har ju en jätte duktig pojkvän och en jätte duktig pappa så de här kommer bli kanon! :D

yes..

Onsdag var det idag då.. Inte mycket händer idag inte.. Ska iväg till handbollshallen sen, kolla lite på träningarna, eftersom jag inte får träna handboll själv :( Inte roligt alls, men vad ska man göra..

Men i morgon däremot! I morgon smäller det!! VI FÅR NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN! Yippieeee! så vi ska till banken klockan 10 i morgon, sen ska vi åka dit och mäta lite sen ska vi till ikea :D

Woho :)

Älskling & Jag flyttar :) <3

z


Helg och allt!

Fredag: Yes, då börjar vi då.. I fredags så var vi hemma hos Fröbers och firade min lilla älskling i förskott lite, Anna och martin var oxo där.. Vi skulle ha käkat middag där och så, men lina kom hem lite sent och vi hade lovat att vi skulle baka till loppisen så vi bakade choklad bollar och mocka rutor.. Inte speciellt fina blev dom men dom va goda alla fall :P Efter vi hade bakat så begav jag mej mot vika :) Jag sprang ner och hämtade lilla Doriz för johanna var inte hemma, så hon fick vara med när vi spelade med andra ord. Skit kul var de..( EN Litenlitenliten fågel = Mississippi för lasse :P haha) Efter ett tag så kläde jag och erik på oss skit mycket kläder och sen prang vi ner och hämtade Tindra.. Så vi lekte med tindra och Elvira i snön :) Mys Pys! <3

..

 

Det ser faktikst ut som tindra :) 
(men det är det inte..)

























Lördag: Lördagen började med Loppis med Ösmo handboll, Jag var där i ca:40 min eftersom det inte var några folk och ingenting att göra.. Så jag gick och tog en cigg med johanna på kiosken sen åkte jag hem och duschade.. Sen mötte jag upp mitt lilla födelsedagsbarn (Älskling Såklart) vid systemet i nynäs.. Gick och handla lite skit, sen hämtade vi Lina och Stefan :) Där efter åkte vi till Vika. Började med lite Lunch/Middag.. As gott, sen blev det fika med kaffe och kaka! ;) Och en massa tårta så klart ;) så fick erik öppna sina presenter.. Han fick massa pengar och en tröja, en plånbok och två klisermärken av mej :P ska visa sen på bilder :P Och så fick han en tröja av min familj :P ( som jag hade valt ut såklart ;) haha..) Sen fick han av John en biljett till Storpub :) Så nu visste erik vart han skulle tillbringa kvällen :P haha, Innan vi drog ner till ricky för förkrök så blev det lite med andra ord med lina, stefan, hyena, och lasse :) skit kul :) Drog till ricky, massa folk där.. Sen blev det storpub.. Kul som fan va de :)

Grattis min Älskade älskade Bebbo på din 23 års dag <3 Älskar dej mest på denna Jord <3


Söndag: MATCH!! Derby! VI VANN!! Haha suck it bitches! Men de va en jävla slyna som skadade mitt knä, jag jag kan fan sätta en miljon på att det var med flit eftersom hon varken bad om ursäkt lr skakade hand efter matchen.. Men men, vi vann så du är ägd din lilla bitch.! Snart vänder serien igen och då ska du få tillbaka! äckel! Gjorde alla fall 8 mål :) mycket trevligt, och tina var med mycket trevligt :) Mycket duktig :)
Skador = Knät Kunde knappt gå., Armen sprutade blod under matchen, blåmärken + skrapsår på knäna.. Ont i handleden, fått nån smäll så ett ben är svullet där, rivmärke på armen.. Hm, jag tror de va alla :P Muppar!


Måndag:
Akuten, Erik och Lina följde med med.. Kunde inte ta mej ur sängen.. Hade så jävla ont i knät Kryckor hela dagen lång.. Åkte till nynäs, ville inte de egentligen men det blev så.. Och tur var det egentligen, fick höra att det vara proppat på sös, så hade vi åkte dit hade vi säkert suttit där i 8 timmar i stället för 4.. Träffade en doktor sen fick jag röntka knät sen fick jag typ inte reda på nått mer.. Skulle till sjukgymnasten dagen efter :S Het skumt tyckte jag.. Men :)


Tisdag: Kunde typ gå som vanligt :S Hur skumt som hälst.. Åkte till sjukgymnasten, Världens underbaraste, blev skit glad.. Fick äntligen prata med en vettig person på nynäshamns sjukhus :D Hon gjorde en undersökning till typ, mer än va doktorn hade gjort för han hade inte skickat in några jonaler.. Smart as! Men hon var fan den vettigaste personen på hela nynäshamns sjukhus.. Hon berättade att jag hade haft tur! Mina inre ledband är tydligen inte så starka som dom borde vara när man spelar handboll.. Högra inre ledbandet hade fått sej en lite smäll.. Men jag måste träna upp dom.. Annars kan det gå illa till.. Men hon sa alla fall att förhoppningsvis så får jag vara med nästa match :D :D


Och Idag är det onsdag..

RSS 2.0