Svar till lina!

"Dessa helger kommer bli kul hoppas jag. men det blir väl förmodligen bedaröbaren på lördag om inte telen kommer vara öppen. Men alla kommer vara på bedarö på lördag. Hur ska ni göra ska ni förkröka i vika eller?
:)<3"

Vi kommer ju fira john direkt efter han har åkt flak och grejer sen så sitter vi ju kvar där i vika tills vi ska ut.. Blir väl freja lr bedarö.. Återstår att se :P

Snart så!

Fick gå hem klockan 3 i alla fall :) de är super lungt här, så vafan ska ja stå här och glo för lixom :P
Lilla johanni var här alldeles nyssens och lämnade en massa godis från kiosken. FAN! Jag ska inte äta nå jävla godis denna vecka har jag ju bestämt.. Jävla skit godis! Vafan ska de vara gott för!! ska försöka hålla mej i alla fall. Ska börja räkna hur många cigg jag röker per dag faktikst. Är just nu uppe i 8st. Från klockan 6.20 i morse. får se hur många de blir under hela dagen..

Saknar mitt hjärta! <3 Kom hem nu!


Måndag IGEN!

Jaha, då var de måndag igen.. Nu ska man behöva jobba en hel vecka innan man får helg igen. De är ju kul att veta.. Och om jag nu kommer ihåg rätt så ska jag börja jobba till klockan 4 istället för klockan 3 denna vecka. :/ men om ja har lite tur kanske jag får gå hem 3 ändå, vafan hur mycket folk är de lixom? de är fyra tider bokade efter klockan 3 de borde dom väl kunna klar själva lr vad tycker man? Efter jobbet ska jag ner till nynäs ialla fall. In på apoteket.. Sen ska ja försöka att gå ut och springa men vi får väl se hur de går med den saken. Annar sblir de spring i morron när erik har träning.

Juni snart :) i morron, de borde betyda Sommar och sol hela tiden tycker jag i alla fall..
Jobbiga helger kommer de bli i alla fall :S
Nu i helgen är de johns student
Helgen efter de tar min kusin linnéa studenten men jag kan inte åka dit för erik har Derby mot sorunda jue ;) Sen måste vi fira mej Jue blir ju gammal, 21 för fan ;)
Helgen efter de är de bröllop min morbror gifter sej :)
Och sista helgen är det midsommar :) Så de blir inte en lugn stund alltså :) men de är trevligt ju :)

HELG!

Fredag: Började som vanligt klockan halv 8 på jobbet. Hade företagsgolf, Swedbank. Då antar man ju att de ska vara lite mer folk än vanligt.. men NEJ! de va dött som fan ändå. Ewa och niclas va uppe och röjde på vinden. de behövdes ska jag säga.. man kommer ju knappt in där längre.. Har inte vart uppe och kollat hur de ser ut ännu men de återstår att se :) Efter jobbet åkte jag och lina till haninge för att köpe en hängmatta till eriks pappa :) Hitta en på Klas-olsson på en gång, skit bra :) Sen gick vi vidare och kollade lite, jag hittade en väska på gina tricot och en tröja på JC plus lite underkläder :) Sen åkte vi hem, hämtade erik vid landfjärden eftersom ebba kör så fort :P haha. När vi kom hem käkade vi i ösmo sen fick erik ett samtal av sin förra Chef som undrade om vi hade tid att komma ner och hjälpa han lite med sina nybyggda lägenheter. Dom skulle ha inflyttning dagen efter så vi åkte ner och hjälpte honom att röja undan lite och täcka av :) Efter det begav vi oss till vika. Lassa blev jätte glad över hängmattan och sen fick han 5st tändare av oss oxo. (Internskämt) Sen kollade vi på en film. Kommer inte ihåg vad den hette just nu. men typ Kill with me.

Lördag: Gick vi upp klockan 9, inte vet jag varför men vi vaknade då så vi gick upp. Sen begav vi oss mot ösmo marknad vid klockan 11. Denize och john hänge oxo på:) Min morbror mats hade svensexa, Han stod drä i byggkläder och sålde små lådor, med bland annat Ögonmått, synvinklar, skråsprik, Brädsträckare mm. Skit kul va de faktikst. Tyvär var de ju så att vädret var skit, först var de sol sen spöregn sen sol sen moln sen spöregn och så vidare.. Klockan 12 åkte john och erik till vika igen eftersom dom skulle samlas infor fotbollsmatchen. Klockan 1 åkte jag, lina, mamma, denize och oliver till vika oxo och kollade på deras match :) dom vann med 3-2 jätte duktiga faktiskt :) Efter fotbollen gick vi hem till familjen fröberg :) På kvällen spelade jag och erik lite kort med hyena och lars jätte trevligt :) Såklart var de ju jag och hyena som vann alla gångerna ;)

Söndag: Gick väl upp runt halv 10, Familjen fröberg åkte till mormor men erik var inte fit for fight så han stannade hemma med fia :) Så vi satt och solade hela dagen skit mysigt! Sen vid klockan 4 åkte vi och handlade mat grillspett och hasselbackspotatis, så åkte vi till ösmo och lagade de. Lina och adde va där såklart ;) Sen kom tina upp en sväng. Har inte träffat henne på sjuk länge så de va faktiskt på tiden tycker jag! Förlåt tina att vi inte har setts på länge :( Men ja tycker om dej ändå ;) Under tiden mamma lagade mat så var erik och adde ute och meckade ljud i addes bil, medans jag, lina och tina satt och snacka på altanen :) efter maten skrev jag ett CV till jula i haninge.. Sista dagen igår så man är ju inte ute i så god tid men vafan de är som vanligt :P

Nu är de måndag igen! Back to reality! Work work work!


10.15

Yeey! Nu funkar internet sidan på min dator igen :) såå nu har jag musik, underbart! :)

Tyvär är man ju fortfarande ensamen här då, lr aa ewa och niclas är uppe på vinden och röjer och matz har lektion.. Så kvar blir fia. men nu är de helt okej när man har musik och internet funkar. Och ewa har köpt äpple och mjök till kaffet nu så allt är underbart :)

Eftersom den här bloggen suger tvär fett och man inte kan svara på kommentarer direkt så svarar jag här istället.. Till Lina: Ja lina de har jag, de vore jobbigt annars eftersom jag skrev allt vad jag tyckte :P Inget om dej såklart men om en vis annan person :P hehe!!

Ska plocka lite grejer nu!


27 Maj 8:45

Jahapp, nu är man här på jobbet igen då, mycket har hänt nu på morgonen.. Lr inte! De har vart ugefär 5 personer inne, men nu är de helt dött igen! Fan va kul de är att stå här helt själv oxo! Lr aa matz springer ju runt här någonstans men vart tog han vägen :P?   Min dator så kan man inte ta upp nån jävla internet sida heller, vafan har hänt? De är inte kul att stå här och glo helt själv, men att stå här och glo helt sjävl plus att man är utan musik gör saken bara ännu värre, BLÄÄÄÄÄ!!

Yeeey!

Nu har jag äntilgen fått nått att göra, lr joförsej, ja har ju redan gjort de men de har hänt nått alla fall de är ju trevligt :)

Vi fick leverans av Maxi vagnar :) så jag fick bygga ihop två stycken sen bära upp alla på vinden, lilla mackan hjälpte till så de gick lite snabbare, så snäll så :) sen vart de lunch Cesarsallad, mm Muums!

Men nu vill jag bara att klockan ska bli typ 5 halv 6, så erik kan komma hem!! <3

26 Maj 11.00

Tja tjaa.. Nu har jag absolut ingenting att göra eftersom jag har vart inne på FB och kollat runt, fixat farmville, kollat nynäshamnsbostäder mm, så de är väl lika bra att börja skriva på den här jävla bloggen så har man i alla fall nått tidsfördriv.. Tina har ju börjat skriva blogg nu, så jag kan ju inte vara sämre ;) Men men, står på jobbet. Lyssnar på musik, kollar FB och bara hänger.. Det betyder alltså "en vanlig dag på jobbet i maj". Tyckte de va jävligt skönt i början faktiskt.. men nu, äh fy fan, de suger tvär fett.. Plus att de är fint väder ute så man skulle ju hellre ligga ute och sola lr göra nått annat kuligt. Men nej fia får stå inne i en liten shop och hänga, fram till klockan 3 och de kommer in en människa varje timme ungefär..Och de värsta är att nästa vecka ska jag börja jobba till klockan 4 istället för klockan 3 (som om de kommer mer folk då lixom) Äh fy fan. Länktar till helgen som fan, inte för att jag ska göra nått speciellt men de är skönt med helg. Erik har ju fotbolls match alla fall de är kul :)

Efter jobbet ska jag ner till nynäshamns sjukhus. Sen blir de priskrossaren kolla om dom har hängmattor, eriks pappi önskar sej en när han fyller på fredag :) Påtal om presenter, Vafan ska man köpa för student present till lilla johnyboy? :S jobbigt läge, han tar ju studenten nästa helg.. Jaja, får klura på nått..

Nej men, nu ska ja gå tillbaka till mitt underbara jobb ;)
See you later
/F


RSS 2.0