Mycket trevlig kväll igår!

Igår grillade vi och spelade kubb med johanna, torbjörn och fanny :) skit mysigt och gott var det! Tack för en trevlig kväll vänner :) <3

Lina va med och spela kubb oxo :)


Mycket trevlig midsommar helg :)

Kom hem från stugan igår, hur mysigt som helst.. Vi va 17 pers där i år! Mamma, pappa, jag, erik, lina, addä, ida, gustav, Johanna, Tobbe, mats, carro, oliver, charlie, alex, wille och david :) skit lyckad helg faktiskt.. Bilder kommer upp på facebook sen :P

Nu står jag på jobbet, IGEN! Och idag så är matz ledig och ewa ledig och niclas ledig.. Gustaf har bara sommarläger på morgonen så han kommer väl dra snart.. Så jag och mackan ska vara här idag själva :P Och mackan ska tydligen stänga idag oxo.. Ficka han reda på nu.. Kul för han :P Inte!

Grillning och kubb i kväll med johannni och torbjörn är planen :) MYYYS!!


Regn. :(

regn regn och åter regn.. Kul dag idag på jobbet.. Ösregn hela dagen, mycket att göra näää de kan man väl inte säga.. Nu har det tillslut slutat och det ser faktiskt ut som att de kommer bli helt okej väder :) Lycklig!

Ikväll åker vi till sommar stugan :D Är kvar där till på söndag, ska bli skönt som fan faktiskt, Och Johanna och tobbe ska med :D Fan va kul!!
2 timmar kvart tills jag slutar sen blir de hem och packa gjejer :)

Klippte mej igår oxo! Fick reda på att mitt hår inte mår speciellt bra. Så jag fick köpa lite produkter tyckte jessi.. Och inga SKIT produkter från willys utan riktiga! annars va de ingen mening.. Så fick jag reda på att allt jag gör med mitt hår är fel :P Haha, de va ju bra.. Inte tvätta håret varje dag, de göra jag, inte platta håret varje dag, de gör jag, inte använda hårspray med alcohol i, de gör jag.. med mera! Mycke saker man inte ska göra som man gör :/ inte lätt asså..



Om du har kännt mej i 22 år så borde du veta hur jag är precis när jag vaknar.. då ska man inte ta illa upp och man ska verkligen inte tro att man inte är välkommen! För de vet du att du är. Any time, any where, ALLWAYS!!
LOVE YOU! <3


Mitt inlägg från igår Besviken..

Fortsättningen är så här.. Jag fick en ny tröja av mamma i födelsedags present. Såå jävla fin! En rosa addidas tröja! De blev självklart min favorit på en gång eftersom den va rosa så klart ;) Jag önskade mej den av mamma och så går hon och köper den till mej :) Blev jätte glad :D

Tills i Söndags... Satt vid tvn på kvällen och kände att jag blev hungrig..(Jävla mage!) Gjorde varma mackor (JÄVLA VARMA MACKOR!).. När jag sen skulle ta ut dom där jävla mackorna ut ugnen (JÄVLA UGN!) Så bränner jag självklart mej på armen.. Aa juste och så har jag tröjan ivägen! FAAAAAAAAAAAAN! Jag blir sååååå jävla arg och ledsen på mej själv!! FAN FAN FAN FAN! Jag blev så jävla ledsen så jag bölade hela jävla kvällen.. (Ja jag vet, de kanske är skit töntigt att böla över en tröja) Men de här var lixom inte vilken tröja som hälst.. Om vi säger så här, Hade jag köpt tröjan själv, för mina egna pengar hade jag skitit i de.. Men nu var de mamma som gick och köpte denna tröja till mej i födelsedags present. 899:- bara så där.. De är FRÅN MIN MAMMA! Och jag använder tröjan i 3 dagar sen bränner jag ett hål i den! JAG ÄR SÅ JÄVLA BESVIKEN PÅ MEJ SJÄLV SÅ DE ÄR HELT SJUKT.. Fan jag önskar att jag aldrig gjorde dom där mackorna.. Lr att jag åtmindstånde inte hade tröjan på mej.. Och ja, då hade jag brännt mej på armen istället, Men jag säger bara Jag hade hellre brännt mej på armen än på den FINA TRÖJAN! För på armen hade de läkt!

Fina fina mamma! fina fina tröja! :'(


Solna?

Jag var i solna igår. AIK? nej verkligen inte! Djurgården - Syrianska! Slutade 3-0 till Dif! Woonderfull! De va faktiskt kul att kolla fotboll igår.. Till min stora förvåning. De roligaste var att djurgården hade 3/4 av läktaren och syrianska hade 1/4. Men dom gick hem efter typ halva matchen hahah! Såå jävla bra.. Så jag sa de, varför är de så mycket poliser här nu? Alla som höll på syrianska har ju redan dragit hem för länge sen :P Haha!

Besviken!

Så jävla besviken på mej själv..
Olyckshändelse ja, men ändå...

oj oj oj

Mycke att skriva ingen ork..!

Tar de sen..

Hej hej Hallå bloggen!

Jobbet igen här då.. Jag menar vart skulle jag annars vara lixom..

Igår var det handbolls träning ute, tror ni jag kunde va med lr? Nej, jag åkte dit för jag tänkte att någonting skulle jag väl kunna göra även om jag är sjuk och hostar, men nej då.. Då är det konditions test.. Jag vill fan inte bli sjukare än vad jag redan är lixom.. Vill absolut inte bli sjuk till eken cup.. Har fått reda på att vi kommer spela mot ett elit lag, ett divition 1 lag och hammarby från våran serie.. Haha! Det här kommer nog inte bli så bra.. Men vafan, Den som lever får se!

Middag i ösmo igår oxo, Mums säger jag bara! :) Tack mammi och pappi för maten!

Snart kommer min beställning förhoppningsvis, gick iväg igår! Hoppas de blir bra nu! (hemlis lina) Tihi! ;)

Just de! Stugan i helgen kanske!




Varför finns de så snygga skor för! Jag blir ju fan ARG!!

MUUUUMS!!

http://www.brandos.se/blink/doloris-801304-a-3-gold/a22537
#



599:-


JAA TACK!

2 099 kr



http://www.brandos.se/guess/itoket-fk1ito-lea07-bldst-black/a28726


VILL HA!! <3

http://www.brandos.se/guess/epan2-fk1ep2-fal07-blkbl-black/a28740


Väldigt rolig måndag! NOT!

Kul dag igår, Jag jobbade från klockan 7 till klockan 16. De va en skit skön dag eftersom jag och Ewa satt ute i solen mesta tiden.. Det var södertörn runt + dubbla kanonstarter. Det betyder att jag och Ewa hade att göra på morgonen klockan 7 och sen på eftermiddagen klockan 13.. Resten av dagen satt vi ute lr kollade på skor :) Nej juste vi laddade infor att göra ett ryck inne på lagret.. Vi gjorde ett litet ryck där inne sen i alla fall :p Typ klockan 15 haha :P

Varning! Ewas morgon humör är inte att leka med! ;)

När jag kom hem från jobbet käkade jag lite och spelade lite zoo tycoon, hängde tvätten. Sen somna jag.. Vaknade 22:00.. KUL! Sen gick vi och la oss vid 23.. Fan va rolig dag..


Vad händer idag!?

Ingen aning alls! :(


Mums!

MUUUUMS!!! JAG VILL HA!!!
Mamma! Köp dom till mej tack ;) PUSS!

http://www.brandos.se/menbur/hopper-04565-97-beige/a30757#





Vafan är smak för nått?

Kul och äta när man inte känner någon smak!!
Lr dricka när man inte känner någon smak!!
Lr till och med röka när man inte känner någon smak!
Lr ta MENTHOL nässpray och man känner ingenting bara att man får tårar i ögonen!!

NU FICK MAN EN COLA AV EWA! Hon är världens snällaste!! Synd bara att man inte kommer känna någon smak :(

Helgen över igen..

Fredag: Jobbade, sen hem till Big brother med syster.

Lördag: Skulle på student mottagning men så blev de inte.. Träffa denize istället :D

Söndag: Gullefjun är en mycket bra vän! Hamnen och käka glass! MYS!
              Sen Big Brother final med syster :) Simon vann.. Spelade ingen roll vem som vann för min del alla va bra tyckte jag :D


Sveriges Nationaldag idag då!






Grattis sverige! typ :P







Do you have the strange feeling of the javo?!

Lördag...
             Söndag....       förlåt


RSS 2.0