Städa städa varje fredag och så varje jul, de tycker jag är kul!

Bankmötet gick förvånadsvärt bra igår, bara en jävla mycket saker att göra tyvär så de kommer nog ta sin lilla tid.. Men men..
Idag ska jag ringa till, HSB, nynäshamns energi, tv grejen och säga upp parkeringsplatsen som vi har.
Hm, mm de blir fia som gör allt :S
Idag börjar städning i utegaraget, för att få in fias prylar :) de blir nog bra, hoppas de går fort bara, så jag kan ta mej där ifrån eftersom jag ändå inte bor där längre, jag är där och duschar och byter kläder och sen drar jag.. Så nu ska jag ut därifrån..
Får se hur de blir med alla prylar..

Onsdag.

Idag blir det jobb fram till halv 3, eftersom de är möte på swedbank klockan 3.
I morgon blir de hem till ösmo och rensa utegaraget och kanske börja flytta, förhoppningsvis. Annars blir de flytt för min del fredag och lördag.. De känns ju lite onödigt att ha massa prylar i en lägenhet som man inte ens är i om vi säger så.. Jag betalar typ 3000:- för att ha grejer i lägenheten och är där och duschar och byta om, de känns väldigt nödvändigt.. Så jag bestämde igår att jag ska flytta nu, så Erik kan ta lägenheten så fort som möjligt..
Hoppas allt går vägen!

Frösåker!

Västerås here i come :D

zoombie

Hej, Jag tror att jag sover fortfarande om jag ska vara helt ärlig.. I morse så gick jag upp 06:40 och fixade i ordning mej, sen när jag va klar va klockan typ 07:15 så jag tänkte, äh jag lägger med en stund på sängen.. Mm de skulle man nog inte ha gjort, jag somnade tydligen och drömde någon sjuk dröm om melvin :S Whaaat? :S vaknade i alla fall 07:34 och jag ska åka 30, men men de spelade ingen roll.. Problemet var bara att jag typ sa massa saker som jag inte har någon aning om vad jag snacka om :S Och när jag körde kände jag men faktiskt som en zoombie!


men men nu är de snart the final meating med matz, (förhoppningsvis) :)


Ps. Lina ska fixa min header! Den ska inte vara kvar så länge till..

Happyface

Du är inte dum du inte ;)


Swedbank!

Möte bokat!
15:00 Onsdag!

Hoppas de kommer att gå bra..

Konstigt..

De känns ändå lite konstigt, Snart, Förhoppningsvis snart.. Så kommer jag att flytta från nynäs.. Först till ösmo, gissar jag och därefter till Västerås förhoppningsvis ;)
Känns konstigt, Men fy fan va värt!
:D

Jag säger bara!


MUMS! ;)

My Self.

Bara jag här igen!
Det känns helt okej faktiskt, förtillfället.
Börjar bli jag mer och mer, frågan är om de är bra eller dåligt ;) haha..
Idag fyller min pappi år :)
Grattis Pappa!!
..

Nu var det bara jag..

Nu är det bara jag, inte vi!

Bara jag är det nu..
2011-09-17   </3

Fake?

Is this for real? Not so sure aboute that!

Vart är du?


Vart är du någonstans? Vad tänker du?
Kommer de gå när du inte finns där vid min sida?

:(

Jag tänker och tänker och tänker men det ser inte ut som att jag kommer att komma någon vart utan ditt stöd, utan dej vid min sida att hjälpa mej på vägen. Du gör det inte enkelt för mej när du försvinner... Jag vet att jag har vart dålig, men det krävs två för tango.

Att sitta ensam i en lägenhet gör inte saken bättre, att inte få höra vad du tycker vad du känner.. hur jag ska rätta mej? Hur du ska rätta dej? Jag vet inte, och varför visa hela världen de först? Innan vi har pratat till punkt? Sparka på den som ligger, som om jag inte mådde piss redan, så vill du att hela världen ska veta hur vi har de oxo, att jag är en "komplicerad liten skit som inte bryr mej". Det värsta är att du har helt fel.


Jag vandrar bara på fel stig... Och de finns ingen här att vägleda mej...

bra jobbat..

Så nu vet hela världen! jätte kul, jag älskar verkligen facebook nu vet alla vad som händer mellan oss! Underbart! Och sen när din chef skriver en så underbar kommentar då blir jag ännu gladare! FY FAN!!

Varför Erik? Va du tvungen?


<3

Man lär sig av sina misstag? Är det inte så dom säger.. Att man ska lära sig av sina misstag.. Men om huvet säger en sak och ens Hjärta säger ett annat, Vem ska man lyssna på?

Medans huvudet säger, de funkar inte längre, du har sårat honom för mycket och du kommer inte att bli bättre.. Du är helt enkelt inte värd honom.

Och hjärtat säger, Vafan håller du på med? Du älskar honom! Du borde göra allt för en sån människa, men du bara skiter i det? Vafan är ditt problem.. Gör så allt blir bra NU!!

Vem fan ska man lyssna på?

Vad är rätt och vad är fel? Vem är jag? Vem fan tror jag att jag är?

I morse, det första som händer är att tårarna börjar rinna... Står verkligen allting rätt till då? Var det jag som ville detta? Vad fan vill jag egentligen?

Jag älskar honom, det vet jag att jag gör.. Varför skulle jag annars... Varför gör jag så här för.. No words..


Vad ska jag göra... Nu kommer tårarna......



RSS 2.0