Juni 24, 2010

Dagen före midsommar dagen :) Idag åker vi till stugan :) Äntligen, fan va jag länktar :)

Ibland blir man fan glad när man städar alltså, rensade ur min låda i köket igår, och slängde mass skit som låg där, och gissa vad man hittar, jo gamla plånboken med 380:- i :D då blir man glad :D


Juni 23, 2010

Har inte vart på humör att skriva någonting de senaste dagarna.. Mitt humör har inte var på topp om man säger så.. Börjar komma tillbaka nu ialla fall.. Någolunda, irriterad fortfarande men vafan allt i livet kan inte vara perfekt.. Är på jobbet som vanligt nu då.. Länktar som fan till i morron, åker till stugan då för att fira midsommar :) Ska blii såå skönt att slippa "nynäshamn" ett par dagar.. Usch!

Påtal om ingenting, bilder från bröllopen kommer nog upp idag på facebook. :) bara så ni vet ;)

Och påtal om en annan grej, Jag har fan världens bästaste pojkvän!! <3
Jag älskar dej Erik!<3


KLÄNNINGEN!!!

JAG HAR FÅTT MIN KLÄNNING!!! :D men självklart så var det ett fel på den! En lite svart fläck längst ner.. Inte stor alls men eftersom den är på framsidan så ser man den självklart!! Hur fan kan de vara en fläck på en helt NY klänning!??

Sån här rolig morgon!

Jaaaa! GIT funkar inte, fan va kul de är när någonting alltid är hel på den här jävla golfklubben. Är de inte GIT så är de oscar, är de inte oscar är det ontag, är det inte ontag så är de hela jävla internet.. MAN blir sååå glad så här på morgonen.. Och gissa vem som får ta skiten för allt detta lixom.. Jo självklart så är det jag! Alla kommer ju hit och gnäller lixom.. Fan asså! Kan någon dag vara felfri?!


.....

Det förra inlägget var verkligen inte till dej johanna! Ta inte åt dej! :)


Nej fy fan!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
Såååå jävla patetisk människa den där är asså! Fy fan för att vara dej!!

Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte hur jag kunde umgås med en sån som du? :S
Helt sjukt är vad det är!


mm, vad ska man göra egentligen?

"Att fela är mänsklingt, att förlåta är Gudomligt"


Orkar inte..

Jag orkar inte just nu... ingenting orkar jag just nu!

Jag säger bara tack för att du finns där och lyser upp min dag! Du är det bästa som finns!

<3

 JAG ÄLSKAR DEJ ERIK!<3


helt ärligt

Jag tror att vissa personer på denna jord bara finns för att förstöra en annans liv.. Vafan är det frågan om, Snälla göra vad du vill men lämna mej utanför! Jag skiter fullständigt i ditt liv! Lev ditt så lever jag mitt!
SNÄLLA LÄMNA MEJ UTANFÖR DITT JÄVLA SKIT!!!!

ÖSREGN ÄR KUL!!

Tjena :) Står här på jobbet då da, de ösregnar ute och alla bollar fram till klockan 11 har avbokats, Ja men visst de är inte så konstigt.. Vem fan vill spela golf i ösregn? Så här står jag helt själv :) De är ju trevligt, ganska skönt egentligen, men inte om de ska vara så här hela dagen men de är skönt på morgonen alla fall. Så kan man ta de lite lugnt och vakna ordentligt :P

 "Ungefär 2 timmar senare nu då, hade inte tid att skriva klart, Men nu är de alla fall inte en boll bokad fören 13.00 och de är hotell gäster så dom kommer nog inte äns upp hit, och frågan är om dom skiter i att går ut asså, vem vill golfa nu?"

Påtal om ingenting, Jag beställde en klänning igår. Hade tänkt att ha den på bröllopet nästa lördag den 19. Så jag hoppas verkligen att den hinner komma annars blir ja jätte lessen :( De skulle ta 3-7 arbetsdagar så idag är en sen måndag tisdag onsdag torsdag och fredag de är 6 arbetsdagar sååå snälla jobba lite fort för min skull!!

klänning

Kom ihåg!

http://modehus.nu

Tidig Torsdag :(

Fy fan va trött jag är, vill bara hem och sova just nu, höll knappt på att komma upp ur sängen :(

Igår fick jag rida :D Johanna frågade om jag ville följa med till stallet så jag fick rida på både alphina och walle, fy fan va mysigt de va! Har länktat såå mycket efter att få rida asså, helt sjukt.. Skojja inte att jag hade världens största leende när jag hade galopperat ett varv med alphina. Usch va häääärligt!! FAst idag har jag skit ont i arslet, det märks att man använder muskler som man inte använder annars..

Hade ju avslutning för handbollen igår, vi spelade brännboll och grilla korv :) Jag fick pris för bästa målgörare :) haha, Grymt ju ;)
1. fia 106 mål
2. jessica 93 mål
3. Majsan 32 mål

Lite skillnad från 1an till 3an kanske :P då kan ni tänka hur mycket mål resten av laget hade lixom, om vi säger så här, dom som delade på 4 plats hade 18 mål var :P hehehe..

Ska hämta lite kaffe nu och kolla lite FB. See you later!

Onsdag 9 juni

Halva veckan snart, bara torsdag och fredag kva sen helg igen, fan va skönt de ska bli.. Vill sova, är så jävla trött.. Vet fan inte vad som har hänt asså, förut så gick jag alltid upp antingen 2 timmar innan jag skulle börja lr om jag skulle duscha på morgonen så blev de 2 och en halv.. Fattar inte hur jag orkade, nu går jag upp en timme innan jag börjar men jag hinner ju lika mycket för de.. Helt sjukt faktiskt. Är på jobbet som vanligt, och som vanligt inte mycket att göra, Veterangolf idag + en företagsgolf klcokan 12.. Men de är fortfarande inte mycket mer folk än vanligt. Typ inga alltså.

Idag är det brännboll med handollen, avslutning :) fick ta de nu för att vicke "våran tränare" har vart borta ända till nu.. Men de ska bli kul :) så ska dom dela ut lite priser och grejer :P

Igår va jag, denize, mitzy, elvira och bruno ute och gick :) Medans grabbarna hade fotbollsträning.. de va mysigt faktiskt :)

VILL HA SEMESTER NU!!!


Tisdag idag då!

Jahapp, tisdag.. Skulle hellre föredragit fredag.. Är på jobbet, helt jävla dött.. Såå jävla kul är det asså, Jag säger bara de, de är en jävla tur att jag får pengar för att stå här, annars skulle ja aldrig göra de. Hörde idag alla fall att jag har jobb, förhoppningsvis hela september ut i alla fall. Så de är ju bra, så man slipper bli arbetslös.. Har fan ingen aning om vad jag ska göra efter körunda, Vad ska man göra lixom.. Orka söka jobb, fan va jobbigt.. Springa runt som en vante och ge ut CV överallt och ingenstans lixom, Usch och fy och bläää!

Ska få gå Nybörjarkurs alla fall :) Fan va kul, haha, börja spela golf ;) vet inte riktigt om de är min grej men vi får väl se, de kanske är skit kul :P

Vill hem nuu!! ringde erik och han och john och denize satt hemma ute på altanen! Usch va orättvist!! Jag vill oxo jue!!

äh, nu blir de väl facebook lr nått annat tråkigt.. Bye bye

Måndag igen!

Hur har helgen varit?

Fredag: Dagen började ju som vanligt med jobb till 15.45. Johanna kom till jobbet runt halv 4 så hon hjälpte mej och ewa att bära upp alla grejer innan jag kunde gå hem :) Hon är så snäll så :) men hon hade ju en baktanke ;) Hon ville ju att jag skulle följa med till nynäs för hon skulle beställa blommor till studenterna jue :P Och jag skulle ju egentligen hem och tvätta bilen eftersom vi skulle skjutsa john i den på lördagen efter studenten så den måste ju vara någolunda ren lixom.. Men nej, johanna ville att jag skulle förlja med så hon va så gullig att hon till och med betalade en tvättning till min bil :) Fy så snäll man kan vara då! Så de blev första gången för mej och bebben att åka igenom en biltvätt :) sen fick vi till och med göra de två gånger för vi var inte nöjde första gången så vi gick in och klagade lite så då fick vi köra igen :P hehe.. Efter vi hade tvättat bilen åkte vi till ösmo och hämtade erik vid planshopen, sen ica för att köpa ballonger och grejer till johns student.. Efter de åkte jag och erik hem, och johanna åkte till sorunda för att duscha och grejor. Vi bestämmde att vi skulle ner till freja för att käka, men såklart när vi kom dit var de ju fullpakcat så va pallade inte så vi käka på routundan istället :) men de va skit gott de med :D Efter de åkte jag och johanna till ösmo igen för att ja skulle hämta kläder och grejer till på lördag. Sen åkte vi till vika och lira fotboll med denize och john :) Efter de hjälpte jag johanna att färga slingor men för fan färgen räckte ju inte äns till hälften av slingorna.. bra jobbat lixom :P Sen hjälpte jag erik att färga håret också :) så nu är min lilla pojke brun hårig :) jätte sööt :)

Lördag: Vi gick upp 7.15 eftersom john skulle ta studenten så vi hade champange frukost för honom :) Skumpa och Jordgubbar! MUUUMMA!! John drog halv 9 till skolan och då började vi ficka iordning allt, Jag och erik hämtade anna och martin sen fixade vi bilen, satte fast ballonger på taket och där bak och flaggor där fram och bak :) jätte fint va de, men gissa hur många ballonger som satt kvar från taket när vi kom fram :P 0 såklart hahaha, men vi hade i alla fall flaggorna där fram och ballongerna där bak 4st som satt kvar :P Så stod vi alla fall och tog emot john och alla vi nio hade vita tröjor, bygghjälmar och jeans på oss :) och på tröjorna stod de "John du är så yeah yeah wow wow!" Ett ord på varje tröja sen fick man skriva vad man ville bakpå :) skit kul va de, Sen åkte john flak så jag denize erik och johanna åkte ner till hamnen och käka glass :) Runt 2 kom john ner så då åkte vi mot vika och där hade vi mottagning och grejer :D På kvällen spela vi lite kort och grejer sen åkte vi till bedaröbaren :) Hade en as kul kväll! Riktigt lyckat om ni frågar mej :)

Söndag: Huvudvärk! De är allt jag säger !

MIN MIN MIN!


Erik <3 Fia


Sådär då!

Har precis dammsugit klart här då :) Torsdag idag då i morron är de fredag :) fy fan va sköönt :) sen är det lördag, fan va kul de kommer bli att se johns minn ;) kommer bilder på det sen ;)

Måste bara säga att jag har världens bästaste pojkvän! Fick världens finaste sms idag så ja fick fan tårar i ögonen! Älskar dej till tusen erik! <3

Onsdag den 2 juni <3

Idag är det faktiskt min och eriks 5 månaders dag :) Så de så <3
Älskar dej bejbii! <3


äh,

Bläää!


<3


Jag älskar dej Erik! Du är mitt allt!<3


!?

Vad var de jag sa från första början!


Tisdag!

Nu är de morgon igen, och som vanligt gör man sina morgon rutiner:

Först kliver man ur bilen här på körunda,
Där efter tar man en cigg innan man går in.
Sen låser man upp, slår av larm, 
Tänder lampor,
Slå på datorerna,
Går och hämtar kassorna,
Låser upp första grinden,
Kör ut vagnarna, loggar in i git/oscar/expos,
Öppnar andra grinden,
Plockar ut skyltdockor + rea bordet,
Plockar in bollränna pärmen,
Därefter sätter man på kaffe,
Samtidigt dammsuger man,
När man är klar med dammsugningen så hämtar man kaffe och tar en cigg,
Efter de lägger man in bollrännan.
Och man är klar till nrj wake up call börjar halv 9. Brukar blir klar ungefär 10 över 8 så då är de lite häng på FB lr någon annan stans :P Så börjar mina vardagare varje dag, rätt så chill ändå. men efter man har gjort allt de så brukar de va ganska dött asså :/

OMG! Nu har nog världens snålaste kärring precis vart inne!!
Dom kommer från via skolan och ska spela på sjögärdet idag, pch hon ville ha skolrabatt på allt! Det roligaste är att vi inte äns har någonting som heter skolrabatt :S De började i alla fall med att hon ville ha bollar, och då tyckte hon att 10 bollar för 99:- var för dyrt så då hämtade niclas slitna bollar och de vart mycket bättre för dom kostade 5:- st istället för 10:- Sen kunde hon inte betala fullt pris på poletterna heller, nej hon skulle ha dom för 10:- istället för 20:- sen till slut så fråga hon om vi hade greenlagare som vi gav bort :S asså skämtar hon lr? man kan inte få allt gratis här i världen, och verkligen inte om de gäller inom golf, fan vetu hur dyrt de är lixom :S IDIOT!!!

En annan idiot nu på morgonen! Kommer in här och ska boka tid, och ja säger de är berg-dal och sjö-berg som går, jo då säger han "aa men jag går berg-sjö" Då säger jag "de är isånna fall berg-dal som går". Nej då säger han så klart " aa men jag går berg sen så smiter man ut på sjö!" Fan, kan du bara ta dej i arslet jävla sepe huvud!!


RSS 2.0