OooooAaaa!!

It is The Devil And kompanjonen Köttbulle!
Mycke bra par! lr inte!


HM!?

När man är chef, vill man inte att sina anställda ska tycka om en då? :S

snooooozzaaa!

åhh, jag är jävligt trött... Ställde klockan på 06:30 idag.. Jag snozzade till 07:12 haha.. Va vill SOOOOOVAA! kändes som de va typ torsdag att man är skit trött för man har jobbat en hel vecka nästan.. Usch!

FYYYYYYYYY!

Jag vill inte jobba på jävla hamnklippan! De suger!! Usch usch usch!!

Jag vill inte!! fan jag gör vad som helst! hellre!

Påminnelse till mej själv!!

SÖK NYTT JOBB!!!!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag är inte så bra på att uppdatera dessa.. Men de kommer ibland ;)


Nått jag vill mer än nåt annat just nu!
VINNA MASSA PENGAR SÅ JAG SLIPPPER ATT JOBBA PÅ DETTA STÄD JOBB!! JAG HATAR DET!!

jobbigt!!

Va precis på willys.. Skulle köpa pasta.. Erik och jag ska äta pasta/kyckling sallad idag :) Eriks idé faktiskt! Tro de eller ej :P Han äter egentligen inte sallad över huvud taget.. Så jag blev helt paff när han fråga om jag kunde göra kyckling sallad så skulle han se om han tyckte om de :P Så vi köpte sallad, gurka, gul paprika, coktail tomater, cesar dressing och vitlöksdressing, fetaost och sen köpte jag pasta nu på willys.. När jag kommer hem så ser jag att vi bara har två små kyckling bitar i frysen! Fan va jobbigt.. Måste gå ner dit igen!!! ÅÅÅÅH! Jävla skit.. ska dricka upp mitt kaffe bara sen ska ja gå.. Fy va jobbigt.. men men.. vad ska man göra..

Big brother började igår oxo :) Fan va kul! Men vilka miffon som gick in i huset :S Vafan har hänt :S aja.. får väl se om de blir kul :)


Lördag 19/2

Igår så tog jag och mamma och lina 13 tåget in mot stan :D Vi gav lina en present nr hon fyllde år att hon skulle få åka in med oss och se romeo & Julia :D Det började med att vi hoppade av vid stockholm södra.. Dr efter letade vi efter ett café att sätta oss på för vi va lite hungriga.. Så när vi kommer utanför dörrarna ser vi ett café och de heter baresso :) Så jag säger till lina och mamma, men de är ju samma som äger restaurangen på körunda.. Tomas Baresso, Va kul om Daniel skulle vara här :) Och gissa vem som kommer in igenom dörren när vi sitter och fikar :P Jo, daniel :P Haha, men han såg mej inte tyvärr.. Så eftersom de va en baresso restaurang så va jag bara tvungen att äta cesarsallad :D Äter de varje dag på sommrarna när jag jobbar på Körunda GK :D



När vi har ätit och fikat klart så vandrar vi mot göta lejon. Där vi slåt oss ner första av alla :)



Där är vi på göta Lejon :) Romeo & Julia var hur grym som hälst :D Skit bra sång skit bra dans skit bra skådespelare.. Underbart.. Finns bara de att säga.. Den va jätte bra :D <3



Efter musikalen som slutade typ halv 7 så gick vi och möte upp erik, adde och pappa så gick vi och käkade på en tai till :) Jätte god mat! Verkligen skit gott va de.. Så vi satt dr och käka ett tag.. Där efter gick vi vidare mot en bar som tydligen skulle ha live band.. Dom hette limited edition.. Inte så bra men dom spelade bra låtar i alla fall.. Men man hörde inte så mycket av vad dom sjöng.. Men men, allt kan ju inte bli bra :P Vi åkte hem 23.22 tåget.. Ville egentligen gå ut på bedarö men de blev inte så..


Tack för en jätte trevlig kväll mina kära :D<3


Oj oj oj

Nu är de mycket pågång..

Vi har börjat ett projekt här :D DENIZE SKA BLI BLOND JUE :D

Nu ska ni få lite bilder här :)


Första färgningen!







De gick inte så bra :P Men sidecute'n blev ju blond i alla fall ;)

Men de blev så här när denize lämnade lägenheten :P



Fias löshår mycket bra :)


Andra färgningen: Vi la i en mörkare blond för att få bort de oranga!












Gick inte så bra så vi gjorde de igen :)


Tredje färgningen: Mörkare blond :)










Nu är allt de oranga borta alla fall :D Nu ska vi fixa blekningsmedel igen :D
De går undan här :) Återkommer med bilder :D

visste de!



Jag visste att de va henne du ville se ut som Dennis! ERKÄNN!?


Idag då!

Idag jobbade jag 8-13.30 med tess och johanna.. Vi fick göra sigyns sen pm entréer och sen hamnklippan bodarna.. De va de vi gjorde idag.. I morgon blev det trappor med johanna igen.. Dom är tydligen inte klara med lägenheterna på hamnklippan än så vi får hitta på nått annat så länge.. Skönt joförsej och slippa badrum och skit.. :P

När jag var på jobbet ringer en god vän till mej och säger att hon har fått pengar ;) Sååå det blev blekningsmedel på en gång :P BLONDS HAVE MORE FUN! Lr vad säger du Dennis!? Blev inte precis som vi hade tänkt oss men vafan vi visste ju att de skulle bli oranget men vafan! Hur kul är det att se ut som en morot? :O Haha, nää nu va ja dum! Vi fixar det i morgon! Ingen jävla morot vill vi ha! Erik tycker inte om morötter :P Haha, Fast jag tror nog att han tycker om dennis även fast hon ser ut som en ;)



Nu blir de rökning säger erik! Juste jag fick blommor av min bebbo idag.. Men de va ju bara för att jag redan hade köpt de ;) Lr?

Här kom bilden på lillasyster :D



Bättre sent än aldrig ;)


Grattis Lillasyster :D

GRATTIS SNORUNGE! 19ÅR IDAG!
BÖRJAR BLI STOR NU!
MEN DU KOMMER ALDRIG BLI STÖRRE ÄN MEJ ;)





(nu hade jag ingen bild här.. fel dator.. men jag lägger in den sen :) Puss puss!)


Sista inlägget för dagen!

Måste bara säga att jag har världens bästa föräldrar!
 Jag älskar er!
 Ni är bäst i hela världen!
 Ni ställer alltid upp, Ni finns alltid där om man behöver er, ni hjälper alltid till och ni är världens underbaraste!

TACK FÖR ATT NI FINNS! <3




VÄRLDENS BÄSTA PÄRON! <3


FAAN!

NU MÅSTE MAN HA NY MOTOR TILL BILEN!! FAAAAN!!!
 VARFÖR KAN MAN INTE VARA GJORD AV PENGAR!??



NY MOTOR BESTÄLLD I ALLA FALL! BIGGE HÄMTAR DEN I SÖDERTÄLJE PÅ MÅNDAG!
TACK BIGGE!


11 februari 2011

Idag skulle jag och min mammi åka in till stan för att gå på koll med Franki.. Han måste in på koll typ en gång om året pga att han är allergisk mot både damm, kvalster, dun mm..

Dagen började med att jag skulle ta eriks bil från oss, (förklarar sen varför jag inte tog min bil) till ösmo.. åkte härifrån klockan 8. Bilen var täckt av snö så jag kunde ju knappt få ut den för det första.. när jag väl hade fått ut den så gick det bra.. de va såklart halt som fan.. Hans däck är ju inte dom bästa precis :P Men det gick bra tills jag kom till Strandvägen.. Där var det inte plogat.. Men dum som jag var så åkte jag in där ändå.. Min bil brukar ju klara de så ja tänkte väl inte på att hans bil inte var lite bra ;) Men jag kommer ialla fall fram till skogsvägens infart.. Där ser jag en bil som har fastnat.. Och såklar så fastnar jag med.. MITT I VÄGEN! Haha.. så jag kommer inte loss och eftersom mamma och jag hade lite bråttom så lämnade vi bilen där :P haha mitt i vägen lämna vi den och sprang till han som bor precis där och sa att han fick ta nyckeln till plogbilen kommer :P Sen åkte vi.. Vi åkte i ungefär 5 min på motorvägen sen hamnar vi bakom ett led med bilar.. Pga två stycken plogbilar framför på motorvägen.. Vi åkte i 30 hela vägen till VH.. De va kul :P När vi väl är framme i VH visar det sej att vi har missat de tåget vi hade tänkt att åka med så vi tänker men då tar vi tåget som går 09:10.. Aa visst de kunde vi bara glömma :P Alla tåg var försenade med mins en halvtimme.. de vi skulle med var försenat i 45 min :P haha.. Så vi sket i de och gick tillbaka till bilen.. Så mamma ringde till djursjukhuset och sa att vi inte kommer någon vart.. Och vi var tydligen inte dom ända som hade gjort det denna dag :P Jadu inte så konstigt.. Men men, när vi sitter i bilen så tänkte vi, men vi kan ju inte åka hem nu inte så jag och mamma tog bilen till länna först och åkte in på bauhouse och en rusta :) Sen åkte vi till haninge centrum och gick in på Ö&B och sen djuraffären :) Och såklart Donken ;) Haha, så nu har fia fått två nya mattor gardiner till sovrummet sen lite annat smått och gott :D Sen blev de present till lillasyster oxo :D Hon fyller ju år i morgon :D 19år.. Inte klokt :P Stor flicka nu :D Så imorgon blir det Utgång med lillasyster :D De va länge sen.. Men men, när vi kom hem till skogsvägen igen så stod eriks bil fint parkerad utanför huset :D Tihi.. Vilken service :) Duktig plogare :) Tack så mycket :)

När jag kom hem blev de stor städ.. Lånade linas och addes nya dammsugare och grejer.. 1700:- för en dammsugare :O Fyy fan!! Men bra va den :) Tack lina och adde för lånet :) Den kommer hem i morgon Han får sov över här inatt :)



puss på er :) <3

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jadu, mål/drömmar/önskningar.. Alla dom sakerna är ju helt annorlunda.. :S
Mål är ju lixom vad man vill och man tror man kan uppnå.
Drömmar är ju det man verkligen vill.
Önskningar är någon som man vill men nästan aldrig får..
Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på den fronten.. Men..

Mina mål är väl att hitta ett heltidsjobb som jag trivs med. Ett jobb som man tycker är roligt, som man vill gå till varje dag, som man gillar människorna som man jobbar med och bara vill vara där lixom.. Inte som mina jobb som jag har nu.. Ica och städjobb.. Man får ju ångest varje gång man går upp ur sängen när man ska dit. Man gör det enbart för att man måste få in pengar. Så vill jag inte ha de i framtiden och därför är det mitt mål för tillfället..

Mina drömmar är väl mer att man ska ha ett jobb som man tycker är skit kul.. Ett jobb som man går till lite när man vill men tjänar ändå hur mycket pengar som hälst.. Och sen att man ska ha en stor fett villa med massa prylar och bara leva och göra de man själv vill lixom.. Typ ha ett "sommar hus" utomland och grejer :P

Mina önskningar är väl typ att vara ekonomiskt oberoende :P De skulle vara sjukt jävla nice :) De är väl lite av en drömm de med kan man väl säga.. Nått som aldrig kommer hända men som man självklart vill ;)

Allt i denna värld handlar ju tyvär om pengar :/

Tänka att vara som denna prick :D




Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Sommar Såklart!
För att man kan bada, sola, äta glass, slipper massa kläder, ha fina skor på sej, semester, sommar stugan! Allt är mysigt med sommar! Förutom mygg! Men annars är allt mysigt med sommar! Ingenting är bra med vinter!










Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.



Katarina Dahl
Gick i samma klass i gymnasiet. Umgick hela tiden då.. Nu blir de inte mycket längre.. Vi kanske träffas en gång varannan månad lr nått.. :( Hörs kanske 1 gång i månaden :( De är hemskt, de är lixom inte äns långt ifrån varandra vi bor men ändå blir de så lite :(
Älskar dej gumman! <3


Mycket Fint :D

Nu har pappa precis vart här och hjälpt till att sätta upp alla gardinstänger och mina tavlor och mina hyllor och sen en liten ljus pryl i hallen :D De blev jätte fint :D Nu är fia glad :) Fixar lite bilder sen när jag ha städat igen så ska ni få se, blir finare då :)

Juste lina och adde flytta in igår, Grattis små pullor :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.




1.  Jag är 21 år gammal.
2.  Jag har egentligen sandre färgat hår, och inte blont :P
3.  Jag flyttade till nynäshamn för en månad sedan.
4.  Jag spelar handboll och har gjort det sedan jag var två äpplen hög.
5.  Jag älskar rosa!
6.  Jag vill ha hund, sen man flyttade till lägenheten och flyttade från mina hundar där hemma så vill man ha en här:(
7.  Jag jobbar på ica och ett städjobb för tillfället.
8.  Jag vill egentligen bli frisör.
9.  Jag bor granne med min lillasyster.
10. Jag HATAR egentligen att städa. Men ändå jobbar jag på ett städ jobb :S


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag tar denna sak så blir de i alla fall ett inlägg om dagen :P

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 – Min favorit film.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 25 – Min favorithögtid.

Grattis min lilla skit :)

Grattis tiiiniis på din stora dag!



22 år :D


Besök :D

Idag har vi två stycken på besök :) Jätte mysigt! Jag vill oxo ha en hund här hemma. :(




så.

Idag är det tvättstugan 15.00 lite senare kommer nog helena förbi och hjälper med gardinerna, Sen kommer nog mammi och lina förbi och fikar.. I morgon fredag är det jobb på ica med mammi 7:30-14:00 Senare är det middag i ösmo :) Lördag kanske vi får besök från en liten pryl vid namn tyra :D Hoppas sabine och robin vill komma över :D Och på Söndag är det match.. HK Spifen! Fan hoppas vi spöar dom.. HOPPAS HOPPAS!

Har jobbat nu på städjobbet i 2 och en halv vecka.. Det är inte precis de roligaste jag har gjort om vi säger så.. Fy fan.. Men men, förhoppningsvis 15 april börjar jag på körunda igen :D Hoppas jag slipper jobba midsommar bara :(

nästa vecka blir det nog inge jobb, lr kanske trappor men.. Sen är det från vecka 7 till vecka 12 är det mån till fredag varje vecka.. Måste börja söka jobb nu.. Till i Höst alltså.. Jag orkar inte sitta och glo igen som jag gjorde efter körunda förra hösten.. Fan man mår inte bra av de asså.. :(

Var uppe hos malin nyss.. FY va fint dom har det där uppe :D Skit snygg lägenhet asså :D de har ni gjort bra Malin :)

städade igår..

Lite bilder på lägenheten.. Som ingen har sett :D







































Hallen och sovrummet blev inte klar städat.. Förmycket grejer där en så länge :P

Ledig idag..

Tvätta klockan 3!

RSS 2.0