Ludwig <3


Lilla Ludwig! :D





Här tar man sig friheter ;)

Bilder!



Har lagt in massa bilder som har legat på min kamera i 140 år typ :P
Kommer upp några här :D


Helgen som var!

I fredags blev de en lungn dag.. Jobbade först till 4 sen bara hem och ta de lugnt och kolla big brother med lillasyster..

I Lördags gick jag upp halv 9. Åkte med johanna till crossbanan för att kolla på torbjörn när han tävlade :D Han va jätte duktig, Hann tyvär inte se finalen men han slutade tia i B-finalen. Skit duktig :D Anledningen till att jag var tvungen att åka halv 3 var för att jag och lina var tvungna att åka till haninge.. Handla present till lilla lasse som fyllde 50 år :D Av mej fick han, En guldfiskskål, två guldfiskar, svart sand, en växt, guldfisk mat, och en pump :D Anledningen till att jag köpte guldfiskar var för att hyena vill ta en till kull på mitzy men då säger lasse bara att guldfiskar räker bra :P så nu fick han sina guldfiskar ;) Haha, och sen kan ju andra anledningen vara att han har lika bra minne som dom oxo ;) 3 sekunder :P



Klockan 5 skulle vi vara i vika.. Vi kom ju lite sent som vanligt eftersom vi skulle hämta mamma och pappa och man vet ju hur dom är ;) Haha.. Men de va i alla fall en jätte lyckad 50 års fest tycker jag :D Skit kul var de :D

I Söndags ringde jag mamma och fråga om hon skulle till marknaden. Och de skulle hon så vi drog dit och hänge där ett tag.. jag köpte sockervadd :D MUMS! Erik köpte en keps och lina köpte kallingar till adde :P Sen gick mamma och handlade sen körde vi hem henne. Sen fick jag köra lexusen för att hämta min bil i vika! När vi kom till ösmo igen för att käka middag med familjen så frågade jag om mamma ville byta bil med mej rakt av.. Men de ville hon inte :( DÅLIG STIL MAMMA! ;)
Grattis på morsdag btw! <3


Byter in den:



Mot:



De är väl ett bra byte? ;)


Förlåt, är det bara ett ord?

Förlåt.....!




                                                                       "Vill du knulla?"


ASSÅ URSÄKTA!!!!!!!???

Vuxna människor?



När vi inte har en diskmaskin, då är de jobbigt att diska!
När vi har en diskmaskin, då är det jobbigt att ställa in!
Kanske ska börja med pappersmuggar! Men då blir de väl jobbigt att slänga dom i papperskorgen?


Jävla dumhuvud!

VILKEN JÄVLA IDIOT DU ÄR!!! Jag förstår inte hur du tänker ditt jävla svin! Fuck you!


Oj då!

Fy va jag är dålig på att uppdatera.. Men vafan, jag hinner ju inte.. Och så har jag fan inte mycke roligt att skriva om så de är ju surt..

Mindre kul grej jag kan berätta är att ludwig har spytt på min vita matta igen! Fan va kul!!
(böghund)


inte bra..

Jag börjar få onda aningar..

En tanke..



Om någon frågar dej om du är arg, och du svarar nej.. Varför fortsätter den andra då och fråga tills man blir arg.?


Varför blir man arg när man inte äns är arg?


Ha den äran!!



Grattis min vän på din stora dag! Även om du är liten ;)



Ludwig!

Idag är ludwig med på jobbet för första gången :) Ska se om de går att ha honom här, de skulle vara hur bra hälst så han slipper ligga ensam hemma så länge.. Han va väldigt nyfiken i början och gick och lukt överallt. Men nu börjar han faktiskt lugna ner sej lite.. Piper lite ibland men vafan de är första gången :P Åter kommer efter dagen hur de har gått :)




Big Brother!

Helt rätt person fick stanna!!
Heja Christian!!


HERREGUD!!

Jag jobbar på ett jobb. Precis som vanliga människor gör. Alla människor som jobbar på ett jobb har parkeringar. Jag menar vart ska man annars veta vart man ska ställa sin bil när man kommer till sitt jobb? Då är vi överens, varje jobb som finns, spelar ingen roll vad man jobbar med tex ica, djuraffär, golfklubb eller till och med kontor, har personalparkeringar! Jag har jobbat på Nynäshamns golfklubb nu i tre år.. Vi har haft våra personal parkeringar uppe vid klubbhuset under hela tiden. Ingen har någonsin klagat på att vi har våra bilar här uppe! Aldrig någonsin.. Jag har aldrig hört en person som har sagt "Gud va otrevligt de ser ut när de står massa personal bilar här uppe" Lr "varför har personalen parkering här uppe för" Lr vad som helst.. Men tydligen så har vissa andra människor "Hört" de.. Lr hittat på kanske vad vet jag.. Någonting är det som stör vissa personer i alla fall.. Jag vet inte vad de är som stör egentligen eftersom att de finns parkeringar till alla! Så frågan är, Vad är problemet?

Vem stör sig på att folk som jobbar här har egna parkeringar?

Panik handlade igår!



Linas Studentskiva idag.. Och igår kom jag på att jag inte hade några kläder så jag och lina drog till haninge efter jobbet.. De jag hittade var.. En kavaj från Hm, dock mycket snyggare på än var den var här på bilden.. Sen blev det ett linne från ginatricot, (men vitt inte gult!) Med någon snurrning på baksidan.. Får se hur de ser ut sen.. kanske ser förjävligt ut.. Då blir de jobbigt för lilla mej ska jag säga :P men som vanligt är jag alltid ute i så god tid ;) Haha!






Måndag.

Idag är de måndag igen.. Jobb idag på tisdag och på onsdag, sen är det student skiva för lillasyster, ledig torsdag jobbar fredag sen ledig helg för första gången på tre veckor :D Woohoo!


.

Räcker det om jag älskar dej?


..

Hur kan du göra så?


...

Hur kan du säga så!?


Så jävla trött..

Fy faan! De känns som om jag inte har sovit på 100 år.. Helt snurrig i skallen.. Typ bakfylla 200.. Känns det som ialla fall.. Okej om man hade druckit igår då får man ju skylla sig själv men igår gick jag och la mej efter big brother så de verkar ju jävlig skumt :S

Står på jobbet nu i alla fall, dricker mitt morgon kaffe. Måste fan piggna till lite alltså.. De som är de jävligaste är att jag jobbar nu fram till lördag så har jag handbolls cup och måste ändå upp klockan 7.. Sen jobbar jag söndag, måndag, tisdag och onsdag. Så jag kommer nog inte vara så pigg alltså..

:O



WIDGET!!! FÖR FAN!! :D


Förra helgens nöjen :D











Vår? Sommar? Höst? Vinter?

Nu är man här och pillar igen..

Jag säger de blogg är till för folk som har tråkigt.. Folk som inte har nått att göra :P Det här är de perfekta tidsfördrivet lixom.. Haha, så nu kommer jag väl börja med de här igen eftersom på mornarna när jag har hämtat mitt kaffe och öppnat upp och dammsugit, så stannar man till för att vakna lite och då ploppar denna sida upp.. Säger ju de, Tidsfördriv så de bara skriker om de :P

Igår var en hetsig dag. Först jobbar man till fyra, hämtar gullefjun i ösmo, kör henne till sorunda, åker hem, byter om, går till tobbe, åker till ösmo för att hämta fanny, sen tillbaka till sorunda. Klockan 7 kommer fler gäster, klockan 9 hämtar erik mej, vi åker till vika, är där i typ en kvart för att kolla fam. fröbergs nya tv:) , hem, kolla bb med lina sen sängen.. Och nu är man tillbaka på jobbet igen :)

Livet är underbart ;)

Regn, regn och åter regn!

Hej igen! Nu är jag tillbaka! Lr i alla fall en liten sväng.. När jag inte har så mycket att göra :P
Jag har ju börjat på körunda nu igen.. För ett tag sen. Såå skönt att slippa städjobbet alltså.. Fy fan de går inte att beskriva med ord hur glad jag är att slippa de!

Dessvärre finns det ju inte så mycket att göra här på veckodagarna plus att de har regnat nu i flera dagar så.. Men man hittar på massa små pyssel för att man inte ska dö ut helt.. Och sen är ju Ewa här om dagarna och livar upp stämningen :) De är tur! En ny pro oxo.. Gustav heter han. Inte så mycket att säga om honom ännu men. Har verkar väl bra antar jag :P

Nu står man här i sin ensamhet. Ingen som vill golfa. Ewa, Niclas och Madde (från Röhnisch) är och käkar på hotellet.. Har ju Cobra här joförsej. Men hon är inte speciellt bra sällskap eftersom hon ligger och sover hela tiden :P Men hon är söt ändå :)

Idag är det Gullefjuns Dag! Ska till hennes päron och fira henne idag faktiskt. Har köpt en present oxo! Men de är en hemlis! <3



Grattis gullefjun :)


RSS 2.0