Mys.

På jobbet fortfarande.. Kollar på happy gilmore och dricker en kopp kaffe :) Inte helt fel ibland :)


Torsdag..

Dagen börjar som vanligt, som alla andra dagar denna vecka.. dött som fan på golfklubben.. Men en sak en annorlunda.. FROST! Fy fan, frost? de är vinter för fan.. Usch! Jag tycker inte om vinter! Jag vill ha sommar igen. Sommar sol och bad! Fan va härligt det skulle vara.. Nu står man bara här och fördriver tiden som vanligt.. vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. Klipptid på måndag alla fall. fan va bra.. Mitt hår kan ta sej asså.. Nästan så man får klippa bort hela skiten skulle jag tro. inte bra alls :/

.........

Hur fan kan man gå in i samma fälla som man redan har vart i en gång? Jag fattar inte vad du håller på med? Vad fan tänker du med? Lr tänker du äns? Fan va irriterad jag blir asså! Skämtar du med mej!? Jaja, jag tänker inte hjälpa dej ur detta en gång till de kan du ju glömma, så många gånger som jag redan har varnat dej..

Och du då, Vafan skämtar du med mej? Måste du ha bekräftelse hela jävla tiden lr? Jag hade medlidande med dej för en liten stund men nej, Nej fan aldrig mer.. Jag hatar dej! FY fan säger jag bara!

JÄVLA IDIOTER BÅDA TVÅ!!

Fan då!

Kom just på att jag ska ju jobba till halv 5 idag ju.. jag är ju skit trött fan.. Usch..

Min bebbo ringde nyss oxo, han hade oxo en skit seg dag tydligen.. Vill bara att han ska komma hem nu.. Min sötnos :) Jag är väldigt kär i honom ska jag säga :D <3

ewrik

Bilden är från första gången vi träffades hemma hos kim ;) Kommer fortfarande ihåg allt i detalj! <3


Onsdag..

Nu är det exakt 6 dagar kvar tills jag är arbetslös kan man säga.. Känns inte bra alls.. Vet fan inte vad jag vill/ska göra efter Körunda.. Första gången de har blivit så för mej.. :/ Men men, förhoppningsvis så löser det sej..
Igår anmälde jag och erik intresse på två lägenheter i västerhaninge.. Får se hur det går med det.. :)
Fy fan va trött jag är idag alltså, vill bara hem och lägga mej i sängen igen.. Hemskt att gå upp ur en varm säng för att gå ut i de här jävla skit vädret.. Skulle vilja gå i ide denna vinter, skulle vara riktigt skönt faktiskt..

Handbollsträning idag oxo.. Skönt när man redan har träningsvärk från p97 träningen igår, körde lite fys med grabbarna.. Skönt som fan men träningsvärk idag, mindre bra.. Match i helgen oxo :) Fredag är det Sista fotbolls matchen för älsklingen :) och på söndag är det andra matchen för min del :) Mot årstaiterna.. Mindre bra.. men men, de är bara att kämpa på som vanligt..

Vad är de flugan om?

Ursäkta mej men vad är det för fel på mitt hår.. De går inte att fixa längre.. Skit hår.. Igår gick det att fixa någolunda men då fick jag lägga benan åt andra hållet.. Vad är det frågan om egentligen? Vill bara klippa av mej hela skiten just nu.. Usch, Hår går bort på morgonen asså! Usch!!

håårr




tisdag..

Såå jävla sööt!
Gullefjun kom hit i morse och skrämde livet ur mej nästan.. Hon dök upp bakom hörnet precis när jag skulle öppna dörranra in till jobbet.. tror du man blev livrädd lr? :P Nej men hon dök upp där med kaffe i ena handen och mackor i andra, och lilla doriz såklart.. Hon skulle börja jobba klockan 1 men kommer hit och fikar halv 8 på morgonen :) Är hon inte världens underbaraste! Blev fan skit glad :)

Tack johanni Du gjorde min morgon!

Nu är klockan snart 10, helt dött här på jobbet nästan.. Ytterst ett fåtal personer är ute och golfar i detta väder.. Det märks verkligen att de är höst/vinter nu asså.. De är ju höst men de känns som vinter tycker jag :P

gullefjun


Måndag igen..

Snabb genomgång av helgen..

Fredag:
Pojkarna lanade på backlura, så jag och gullefjun var i vika och tog de chill kolla film och grejer.. Hälsade på pojkarna i lokalen en liten stund.. Sen somnade vi i soffan och på golvet i vika och råkade låsa ut erik så han fick lov att banka på fönstret för att vi skulle vakna.. Haha, förlåt älskling.. <3

Lördag: Först var det fotbolls match, Vika VS Västerhaninge.. Vika förlora med 2-1 tyvär :( Hann inte kolla hela matchen, utan fick dra vid 2 eftersom vi hade samling i ösmo halv 3 eftersom vi hade våran första handbolls match för sesongen :) Gick åt helvete för oss oxo, första halvlek stod det 11-7 till HK Huff.. Matchen slutade 27-12 till Huff, Inte bra jobbat alls.. men men det är inte lätt när huff kontrar sönder vårat lag.. :/
Gullefjun och denize kom och kollade på matchen i alla fall så jag åkte med dom hem till vika.. tog en snabb dusch och fixade mej lite sen drog vi ner till nynäs och hälsade på i lokalen.. LÖÖKARNA! Efter de drog vi och käka pizza sen drog vi till sorunda restaurang.. Sög riktigt hårt att lyssna på folk som försöker sjunga kareoke som inte kan sjunga överhuvudtaget.. men men.. sen drog vi hem och kolla tv sen somna vi..

Söndag: Hade fått ett sms halv 11 av annika från handbollen, "Kommer du på matchen?" de såg jag halv 1 och vi hade samling halv 2 så de blev lite stess där när vi precis hade gått upp och inte käkat lr nått.. så de blev en snabb fixning sen åka till ösmo kiosken och käka sen till hallen.. P97 match.. Gick inte br för dom heller tyvär, matchen slutade väl 27-4 tror jag :( men men, de är kul att kolla handboll ändå.. Efter matchen gick vi och handla.. (jag, erik och john) Sen åkte vi till vika.. Chillade där hela kvällen.. Mysunge erik! Love ya!!

Måndag idag då: Sista veckan på körunda.. Vad ska man göra sen? Ingen som vet.. Jobbar nu mån-söndag och sen lördag den 9/10 sen är det slut för denna gång.. Lite nervös över hur det ska bli sen men vafan, ta dagen som den kommer.. Lr vad säger du? :P


Fredag Äntligen!!

Veckorna går verkligen så jävla segt asså.. lr i alla fall från 7.30 till klockan 16.00.. Efter de rinner tiden iväg och klockan är redan 23 så man måste gå och lägga sej.. Jag hatar det.. Nu är det fredag i alla fall.. nu vill jag bara att klockan ska bli 16 så man får gå hem.. tyvär så har ju min kära pojkvän bestämt sig för att lana i helgen med några andra små pojkar i lokálen på backlura.. så man kommer ju inte se mycket av honom i helgen men men.. Jag ska i alla fall umgås med min andra älskling.. Lilla Gullefjun :)

I morgon är det första fotboll i vika sen handbolls match i huddinge.. Aa viss sörrö.. helgen kommer bara flyga iväg.. men men vad ska jag göra!!

i helv...

Fan, du går mej verkligen på nerverna! vet inte varför men du gör bara de... blir så jävla trött...


Sad but true!

vill bara trösta, vill bara att du ska vara som du var förut.. Kollade på bilder igår.. från kryssningen.. Vi hade så kul tillsammans.. det spelade ingen roll vart man var lr vad vi gjorde vi hade lixom kul ändå.. de va inte ofta vi bråkade heller de är det som jag tycker är så konstigt att de blev som det blev.. Varför gjorde du så för? Jag ser hur dåligt du mår just nu.. Vill bara vara där, trösta och hjälpa dej igenom detta.. men fan, nej jag pallar inte med att bli sviken en gång till.. och jag vet inte om jag kan lita på dej längre..

Sad but true.. :(
Sorry sweety...


Inbrott!

Försök till inbrott igår på jobbet !! Haha!
Återkommer med mer fakta senare! ;)


tisdag...

Tisdag idag.. Ville inte gå upp i morse, Sjuk och trött som fan.. Men går till jobbet i alla fall.. bara mindre än två veckor kvar här på körunda nu.. Vad ska man göra sen, jadu, inget vad jag vet just nu i alla fall... Vill bara hem och lägga mej i sängen igen asså, förkyld, feber, hostar och snorar.. Inte alls kul om du frågar mej.. handbolls träning med grabbarna idag oxo, tror fan inte jag orkar att sitta där och snora på dom, måste joförsej dit i morron på min träning så då kan ja gå förbi grabbarnas träning oxo tänkte jag.. Men idag vill jag bara hem till sängen igen..


Min lilla erik är den underbaraste som finns! Älskar honom över allt annat på denna jord! <3




Igår firade vi pappa på hans födelsedag med tårta och grejer :) Av mej och erik och mamma fick han blue man group biljetter :) Han blev jätte glad så de va ju tur de :)


Mycket har hänt och mycket har inte hänt..

Mycket har hänt, och mycker har inte hänt.. Det vill säga livet har flytigt på som vanligt men ändå har mycket hänt lixom.. Jaja orkar fan inte berätta allt som jag har vart med om sen sist jag skrev ett inlägg.

Men vi kan ju börja så här.. I helgen var jag på kräftskiva, Den värsta kräftskivan jag någonsin har vart med om! Inga Kommentarer... Erik var inte med :( Han var för sjuk för att åka någonstans och jag kände att jag inte kunde svika min kära mamma på våran årliga kräftskiva så jag åkte ändå, Fick sova utan min älskling för första gången sen jag vet inte hur länge, minst sen i julas lixom :(..


19/9 Grattis katten :) 21 år

 ..


Idag 20/9 Grattis pappa :)

..


RSS 2.0