Vi spöade dom igen :D

Haha! Spelade mot tungelsta i söndags :D VI VANN!! 18-14 blev de.. Så jävla bra brudar! Particia du var guld värt! Underbara insatts av dej :D


<3 :'(

Förlåt för att jag har sårat dej älskling..
Du betyder allt för mej! Jag älskar dej! <3


Glad man blir :D

Jag säger bara:

En av dom bästa svenska filmerna! 1a på min topplista just nu! Såå jävla bra film!! :D<3



Man blir så glad när man har sett en bra film :)

Mindre glad blir jag av att jag ska gå upp klockan 6 i morgon :( Börjar jobba klockan 7.. Usch! Men men, de är fredag i morgon :D Sköööönt!


Usch & Fy & blää

hej hej, hemskt mycket hej.. Jag är väldigt trött faktiskt.. Måste gå och lägga mej snart.. Även fast de bara är måndag så vill jag redan att de ska vara lördag så man kan få sova..

Helgen

Lördag blev de bowling och utgång.. Hade hur kul som helst :D
Söndagen mindre kul.. Match mot BK SOL.. Förlust.. Typiskt.. Men första halvleken var bra alla fall.. Men nära skjuter ingen hare..



mhm..

Igår så kom familjen fröberg förbi :) Vi gick och käkade pizza och sen gick vi vi upp till lägenheten och fikade och käkade maräng switch! :P Mycket trevligt :)

Skulle egentligen upp och tränat med mor och lillasyster idag men jag va så jävla trött så jag vaknade halv 12 :/ Inte bra men men.. Vad ska man göra.. Måste ta tag i de där med träningen igen alltså.. Vi som var så duktiga i början :/ Vad hände sen? :(

Mot kvällen så gick jag över till tobbe och johanna :) Erik gibbade så jag gick dit själv. men de va trevligt ändå..

Ikväll blir det förhoppningsvis bowling och utgång :D Hoppas!

I morgon är det match mot BK sol :D Hoppas vi spöar dom jävlarna!


Onsdag idag då..

Jobbet, 8-15:30.. Går bra, men såå värdelöst att göra badrum efter badrum efter badrum.. Men men, de måste ju göras.. Efter jobbet följde lina, tina och ida med hem och kolla på lägenheten :) Sen kom ted oxo.. Just nu har ida kommit tillbaka från sin körlektion.. Nu ska hon vara här tills hon ska på teorikurs.. Erik står och diskar och jag kollar på :) Mycket bra..

Jag är trött..

Handboll snart.. åker väl om cirkus en halvtimme.. Jobbigt men de kommer nog bli kul när man väl kommer ner.. Förhoppningsvis.. :P

Träffade Malin för första gången i porten igår :) Haha, vi har bott här i snart 2 veckor och nu träffade jag henne.. Haha.. Snacka om att inte kunna tajma varandra.. :P

Nää nu räcker de för denna gång.. Bye bye..


Bild från kryssningen 25/12 :)

3dje dagen..

Idag blir det tredje dagen inför städ jobbet.. Länktar som fan till fredag så man kan få sova.. Är inte van att gå upp tidigt och komma hem sent.. Skulle faktiskt vilja vara hemma idag.. Sova lite.. Skönt.. Men de går ju inte.. Vi jobbar just nu nere vid kyrkbacken.. Nybyggda husen som NCC Bygger.. De första huset ska tydligen vara klar städat inte nästa vecka men veckan efter de.. Tilllåt mej tvivla.. Men vi får väl se..

Idag är det handbollsträning oxo..

Vad tänker du?

Om man har vart vänner ett bra tag, Umgicks en gång i tiden varje dag. Skrattade tillsammans, grät tillsammans gjorde allt tillsammans.. Varför ger man upp? Betyder jag så mycket för dej som du en gång sa att jag gjorde? Du sa att det var mej du alltid kunde prata med, Alltid berätta saker för, alltid komma till i vått och torrt.. Och så va de. En gång i tiden.. Men vad hände sen? Vart tog du vägen? Varför bara ge upp? Vänskap har uppgångar och nergångar.. Det vet du mycket väl.. Men varför ger du bara upp? Vill du verkligen vara min vän? Varför slutar du bara höra av dej? Slutar att prata med mej? Varför inte förklara situationen från din sida? Nynäshamn är det största skitsnackar stället man kan bo på.. Det vet alla som bor här.. Men om jag får höra en grej, och du säger att det inte stämmer, Varför inte försvara sej mer än vad du gjorde? Varför bara skriva:

"Omg.... Asså.. :'( Nej vet inte ens vad jag ska säga...Nej det stämmer inte....."

Och efter de inte ett ljud från dej.. Vad tror du att jag tror då? Tror du att jag skulle skicka tillbaka ett sms där det stod:

"Okej va bra :)"

Och sen skulle allt vara lugnt igen.. Lr vad var de du trodde? Jag vet inte vad du trodde lr vad du tänkte lr vad du tänker.. Men en sak som är jävligt skumt vad jag tycker så är det att efter den dagen då vi skrev sms till varandra om det så har du inte hört av dej sen dess.. Och jag undrar varför.. Är det för att det är sant det som jag påstod? Lr är det för att du inte vill vara min vän längre? Lr är det för att du helt enkelt skiter i mej?

Det jag undrar är.. Varför skriva sånt här..

"Så nu kan man inte gå till den ENDA människan man vill gå till, som vart
med mig hela vägen genom ALLT... Vart med hela hela tiden..
Och dit kan jag inte gå PGA AV DIG o ditt skitsnack.!!!!!!
FAAAAAN.!!!"

Om de nu var menat till mej, Det vet jag joförsej inte.. Men jag bara antog.. Men man vet ju inte.. Efter som du inte har hört av dej ett jävla piss efter det som hände..

Jag vet inte vad mer jag har att skriva men.. Ta ditt förnuft till fånga och gör något åt saken istället.....

HAHA!

Gissa vilka som vann idag då :D
Ösmo Vs Älta 20-18.. Suck it bitches!


Sjukhuset..

Var på sjukhuset idag oxo.. Ska fota så ska ni få se varför ;) har fått penicillin nu.. Får se om de går bort..

Så fort jag hör pink..

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?


No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all


I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?


No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all


Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all


It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right,
Right?


No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all


I don't believe you..


..

Börjar få lite ordning i lägenheten nu i alla fall.. Lagt ut vita mattan och grejer ;) Idag fick vi trådlöst nätverk oxo.. Mycket bra.. då kan ja oxo sitta vid datorn jue :) Mycket bra :) Min garderob ser mindre bra ut.. Alla mina kläder ligger över hela sovrums golvet.. De är ju kul.. Lr inte..

oj då..

Ojj ojj ojj, Nu har de hänt mycket här.. I lördags flyttade vi in :D Så nu har vi bott här i våran lägenhet i 4 dagar :) Har inte riktigt fått ordning på allt än, och de ser lite tomt ut pga att mina möbler blev så små när dom kom in i ett stort rum jue :P Men de blir nog bra tillslut :) Idag hade vi tänkt att städa igenom hela skiten igen.. Så vi kan lägga ut våran VITA matta! Haha vem fan köper en vit matta :P De kommer bli skit snyggt men de kommer säkert bli skitig tyvär..

Nästa vecka börjar jag och jobba hos annalena.. Får se hur de går..

Igår kom gullefjun och tobias över och käka middag med oss :) Jätte mysigt var de.. Sen blev det film hemma hos tobbe :) Mycket trevligt var de faktiskt :)

Idag är det handboll.. Usch.. Inte taggad allt faktiskt.. Tror inte att jag är så intresserad längre.. Lr joförsej.. Jag är nog inte så taggad på att göra nått längre faktiskt.. Måste fixa de fan..

IKEA!

Idag ska jag och mitt hjärta till IKEA :D Snart är det dax att flytta in möbler :D Byggde upp både hall möbeln och köksbordet och stolarna igår :D FINT SÖRRÖ! <3 Duktig pojke Erik! <3

WOOHOO!

Nu ska jag hämta min bil :D Den har vart på lagning igen, Gud så ovanligt lr? :P Sen blir det ner till lägenheten och göra klart det sista innan inflyttning :D<3

JAG HITTA MIN KAMERA IGÅR BTW :D FY FAN VA GLAD JAG BLEV!!


saknar..

Jag saknar min gullefjun :'(


FY MEJ!

oj oj oj, Dålig på att gå in här ibland kan man säga.. Nyår va skit kul i alla fall.. Mindre kul är att min kamera är borta :S Har ingen aning om vart den har tagit vägen :'( På den var de massa bilder från kryssningen :( Ville lägga upp dom på FB men de är inte så lätt när kameran är borta :(  



Någon som har sätt den? :(


Idag har jag och lina vart i lägenheten hela dagen typ.. Köket är klart nu :) Så på onsdag ska jag ställa in alla saker :) Har redan tjyv börjat i överskåpen men underskåpen blev klara idag :D Inflyttning i helgen förhoppningsvis :D WOOHOO :D
Jag och Älskling i VÅRAN Lägenhet <3


RSS 2.0