DERBY!

Ösmo VS Tungelsta
22-19
VI VAAAANN!!! Yipppie!!
haha suck it bitch!


Usch & Fy & blää

Igår var jag och lina i farsta :) Hittade presenter till Erik som tur var, eftersom han fyller år i morgon lixom :P berättar sen vad han får av mej :P kan ju inte berätta nu :P tänk om han skulle kolla lixom ;) men jag kan berätta vad jag hitta till mej alla fall :D Ett par skor, skit snygga! och en rosa  osthyvel + rosa stekhyvel + rosa spagetti grej + en rosa slev :D fan va underbart :D de passar utmärkt till mina andra köksgrejer ;) haha.. Erik kommer ju bli galen när han ser allt rosa ;) haha.. Älskar dej bebbo du vet de va :D<3

IMORGON FYLLER MIN BEBBO ÅR :D<3<3

23 år fan :D

Okej okej okej!!!

Fan va allt ska gå så in i helvete långsamt med mäklaren, lägenheten banken och lånet.. Blir ju galen!!
Vi var och skrev på med säljaren i Tisdags i alla fall så de är klart, Men nu måste man gå och vänta på att man ska bli "godkänd" Men seriöst.. Varken jag eller erik har bott någon annan stans själva förut så vafan ofta vi har några prickar :S lr jo för sej.. Haha, hade erik vart skriven på Mix när han bodde där med sin syster så hade han haft en del :P haha.. Men nu var han inte de så allt ska vara lugnt men ändå måste vi gå och vänta.. Idag skulle vi ha skrivit på med banken men eftersom vi skulle ta allt på en gång så slapp vi de.. Men då tar de ännu längre tid.. För nu ska vi dit någon gång nästa vecka och skriva på, Och så skulle vi troligtvis få nycklarna nästa fredag.. ÅH, jag blir galen!! Vill bara flytta in nu på en gång..

Igår hjälpte jag tina med en flyttstädning i sorunda :) De va inte speciellt jobbigt faktiskt.. De va väldigt rent där faktiskt.. Hennes chef är fan varldens bästa chef asså. Hur snäll och gullig som hälst!

Efter städningen så åkte jag, lina och mamma och kollade på världens sötaste cocker spaniel valpar! fy fan va söta, man ville ta med alla hem.! men tyvär blir dom ju inte så fina sen när dom blir vuxna.. Tycker inte jag i alla fall..

Handbolls träningar igår också.. Var med på herrarnas i tisdags, de va kul :) Rätt kul på våran träning igår.. Förutom att tomas snackar så mycket skit.. Men de va två nya alla fall.. dom va duktiga.. Sen finns det vissa som man får spader på!! ASSÅ SNÄLLA! JAG SKULLE OCKSÅ VILJA SKITA I TRÄNINGARNA OCH BARA SPELA MATCH, MEN DE FUNKAR INTE SÅ! VAFAN TROR DU!? Om det är någon som behöver träna är det fan du och inte jag!!

Men idag ska jag och lina åka och köpa en present till mn kära pojkvän som fyller år på lördag :D BEBBO! <3

<3


Inte en blund..

Känns det som i alla fall. Jag har väl sovit ungefär 2 timmar i natt tror jag.. Jag kunde inte somna igår kväll, låg och tänkte.. Vet inte när jag somnade men jag vaknade igen halv 6 för då skulle erik upp och då kunde jag inte somna igen låg i typ 1 timme och försökte somna.. vet ej när jag somnade men jag gick upp igen 10:30 och då va jag lika pigg som jag va dom andra gångerna när jag vaknade.. Anledningen till att jag inte kan sova är för att jag tänker så mycket på lägenheten..
-Tänk om vi inte får den?
-Tänk om någon annan redan är klar med banken så dom får den för att vi är så sega.
-När kommer bank Chefen tillbaka?
-Hur kommer det att se ut?
-Kommer vi ha råd med allt?
-Vill komma in i lägenheten nu så man kan börja mäta och grejer!
-Vill vill vill!

Fan va jobbigt..


Kan vi bara få den där lägenheten så jag kan få sova i fred..




Nya grannarna ;) haha



Fan va bra bild :P Adde är skit avundsjuk på eriks toblerone..

Swedbank!!

Men snälla! Kan du bli frisk någon jävla gång Bankchefen..! Vi vill bara skriva på dom där papprerna någon gång så vi kan få våran lägenhet! Kom igen nu då!!! :(

BLI FRISK!!

s


Julens Hjältar

Sitter här och kollar på Julens Hjältar med lilla denize :) JUL känsla.. lr? :P

jul


Vika.

Sitter och väntar på att bussen ska vandra hemåt! BUSS?! Usch, min bil gick inte igenom besiktningen igår :( Så Bigge fick lov att ha kvar bilen en extra dag.. Och jag hoppas det bara bilr en extra.. Uchs va hemskt de är att vara utan bil när man är van att kunna ta den när som hälst lixom :( Men men, sånt är livet..

Igår var det Afro Powerdance med Lina,Ida,Mamma, Carin och lilla Denize har börjat träna oxo :) Så duktig så :)De va kul men jag fick as ont i ryggen.. Har typ inte kunnat sova i natt för att ryggen har gjort ont :S Skumt..


Igår Fick Jag och Erik En ganska bra nyhet :) Vi har förhoppningsvis fått en lägenhet nu :D<3
Det ända som är kvar är att skriva på papper med banken och med säljaren :)
  Det som är så roligt är att vi var på visning i Söndags på denna lägenhet.. Och nu är den i princip våran :D Såååå Jävla glad är jag :D:D<3<3

Erik <3 fia<3Jag älskar min Erik! Du är mitt allt sweety!<3<3

Jag älskar att det är DU & JAG!<3


Telefonsamtal!

Väntar på ett telefonsamtal!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!


Munk

2

Stop following me!


Sånt är livet..

Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär

Han kom om våren, som en vårvind
Min kärlek fick han och allt han tog
Men så kom hösten, åhå den kärlek,
han svor var evig, bara dog

Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär

Han fick en annan, jag har sett dem.
Han verkar lycklig och hon är ung
Det jag har lärt mig, är just detta,
När hjärtat svider, sjung åh sjung

Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär

Vårt liv är fattigt, utan kärlek
Jag fick en annan som har mig kär
Hans gamla kärlek, har fått korgen
Hon undrar säkert vem jag är.

Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär

Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär

Roligt..

Jag tycker att det är kul att man kan kalla folk för vänner.. En vän ska väl inte ljuga? En vän ska väl ställa upp och där? En vän? hm.. Vad är en vän egentligen.? Jag börjar fan tvivla lite.. Finns det riktiga vänner lr är det bara ytligt? Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro längre.. Så mycket falskhet så man har börjat tvivla.. Fy fan va hemskt...


Onsdag..

jadu vad kan man säga..

Måndag idag.

Först helgen då.. I fredags blev det bowlig med erik, denize johanna och koffan :) mycket trevligt. Lördag så åkte jag hem och bytte till vinter däck:) Pappi hjälpte mej såklart :) Mycket snäll pappa har man :) Men på söndagen när man skulle hem från vika så var de ju självklart punka på vänster bakhjul så erik fick lägga sej i de iskalla vädret och byta till reservdäcket, han är snäll han med :D På lördag kväll blev det bedarö.. Var hos johanna först.. Fanny och denize var även där :) Skit kul kväll mesta dels :)
Söndags var de chill i soffan hela dagen tills kvällen som jag berätta ;)

Idag är det måndag då. Första dagen på ica IGEN! Denna dag har vart kul men frågan är hur roligt det kommer bli i fortsättningen :P haha.. jaja man har ju tyvär inget val.. :/ I morgon blir de oxo jobb.. 14-20:30 mm.. va roligt!! Lr inte!

Mycket bra..

idag är det fredag.

Fy fan alltså.. Kom hem från träningen med anton för några timmar sedan.. Fy fan va jobbigt det var.. Han körde stenhårt alltså.. men de är joförsej bara bra annars skiter man ju i de.. Men fan va jobbigt de var alltså.. Bokade nästa tid med honom torsdag nästa vecka.. Har världens träningsvärk i magen nu.. Ont gör de.. 

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Funderingar kring bowling lr bio.. Jag vill se saw 3D den ser ap äcklig ut på trailern.. :P

vad ska jag göra nu då? hm, älskling åkte hem till vika.. för han ville äta med sin mor.. men ja ville vara hemma en sväng så man kunde få fixa sej lite och grejer.. Ser inte precis pigg ut efter passet i morse alltså :P

2/11 2010


10 Månader med älskling jue :) Älskar dej Bebbo <3
2/11 2010

by


Onsdag..

Igår var vi på afro powerdance.. Hur jävla kul som hälst asså.. "Frys ormarna frys ormarna" Haha lr vad säger ni ida och lina.. ;) Idag körde jag lina och ida crossfit.. Fan va jobbigt det var asså.. Men skit kul :) Lina och jag hade även första gången med personlig tränare.. Gick igenom lite vad man ville få ut av träningen och grejer.. Så på fredag är det personlig träning igen :) 

Har precis käkat chickenbits, ris och sås.. Kanske ska börja tänka lite på vad man stoppar i sej oxo nu när man är så duktig och tränar mycket :P Haha han anton "personliga tränaren" frågade ju om man ville veta mer om vad man skulle äta före och efter träning och JA de kan man ju säga att jag behöver kanske:P Snart handbollsträning.. Börjar fan på lite ont i benen redan nu, pga crossfiten.. Men men de är väl bara att köra på.. Är ju bara handboll en gång i veckan och ingen match i helgen tyvär.. Men de kan ju vara skönt ibland oxo.. Om man hittar på nått kul ;)

Juste.. I måndags så var vi och kolla på bio med adde lina och ida.. Paranormal aktiviti 2.. Den total sög! Fy fan va tråkig film asså.. Det ända man blev rädd för var ju ljudet.. Hade dom inte haft så högt ljud på så hade man inte ryckt till överhuvudtaget.. Och john & sandra som sa att den va piss läskig.. Det fanns lixom en läskig scen i hela filmen.. De va när hon blev ner dragen för trappan.. Aha och sen då? nää.. SUGER TVÄR FETT!!

blää


RSS 2.0