Onsdag..

Igår var vi på afro powerdance.. Hur jävla kul som hälst asså.. "Frys ormarna frys ormarna" Haha lr vad säger ni ida och lina.. ;) Idag körde jag lina och ida crossfit.. Fan va jobbigt det var asså.. Men skit kul :) Lina och jag hade även första gången med personlig tränare.. Gick igenom lite vad man ville få ut av träningen och grejer.. Så på fredag är det personlig träning igen :) 

Har precis käkat chickenbits, ris och sås.. Kanske ska börja tänka lite på vad man stoppar i sej oxo nu när man är så duktig och tränar mycket :P Haha han anton "personliga tränaren" frågade ju om man ville veta mer om vad man skulle äta före och efter träning och JA de kan man ju säga att jag behöver kanske:P Snart handbollsträning.. Börjar fan på lite ont i benen redan nu, pga crossfiten.. Men men de är väl bara att köra på.. Är ju bara handboll en gång i veckan och ingen match i helgen tyvär.. Men de kan ju vara skönt ibland oxo.. Om man hittar på nått kul ;)

Juste.. I måndags så var vi och kolla på bio med adde lina och ida.. Paranormal aktiviti 2.. Den total sög! Fy fan va tråkig film asså.. Det ända man blev rädd för var ju ljudet.. Hade dom inte haft så högt ljud på så hade man inte ryckt till överhuvudtaget.. Och john & sandra som sa att den va piss läskig.. Det fanns lixom en läskig scen i hela filmen.. De va när hon blev ner dragen för trappan.. Aha och sen då? nää.. SUGER TVÄR FETT!!

blää


Kommentarer
Postat av: lina

vilken jävla träningsverk jag har idag alltså!

2010-11-04 @ 13:58:55
URL: http://l-illis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0