Fredag :)

Guldkort på Najadens gym nu då! :)

Aerobics
igår.. Kände mej som en hårdrockare i ett rosa flickrum ungefär. Lr som en prickig zebra.. Nää, de va typ balett steg och grejer.. Inte min stil precis. Kände mej skit löjlig när man hoppade runt där med armarna och grejer.. Men men vad gör man inte för sin mammi :)

Idag var det bodybike :) Mycket mer fia! Fan va svettig man blev, as skönt efteråt.. Men jag var lite tveksam i morrse alltså.. Gå upp halv 6 för att åka till haninge och köra bodybike 06:30 lixom.. men de gick skit bra.. Men nu är jag däremot jätte trött så jag ska nog gå och lägga mej och vila lite på soffan :) skööönt!

I helgen blir det rätt mycket som händer.. Idag har vi pratat om att gå på bio med john och sandra.. får se hur det blir men eventuellt de.. På lördag är det match 15:30 i Eriksdalshallen mot bajen :P oj va bra de kommer att gå, hehe.. Efter matchen är det middag hos farmor, klockan 21:00 är det nattvandring.. Och söndra så fyller min söta kusin Oliver år :) Så då blir det att åka till tungelsta :)

Olle


hjälpa tina..

Drar iväg till sorunda och hjälper tina med en flyttstädning..
Sluta tänk, inte konstigt att man inte kan sova om nätterna!!

Tankar tankar och åter igen tankar..

Låt mej vara.. Jag orkar inte tänka på allt hela tiden.. Snälla låt mej slippa alla tankar för bara några minuter..


hallå hallå hallå!

Jaja, nu är jag tillbaka :P tss.. nörd.. Vi börjar med torsdag då :)

Torsdag: Grattis JOHN 19 Och KIM 21 och RICKY 23 ÅR :D
johnk


Precis som romeo..

Som trottoaren älskar förloraren,
Som romeo älskar Julia
Som jag älskar dej <3


Tisdag och träningsvärk..

Igår var jag och mamma på bodypump jue :) Fuck vilken träningsvärk i ben, rumpa och bröst alltså.. Sååå Skönt! :P Idag är det tisdag och "arbetsintervju" med henrik.. Jag har ju redan jobbat där en gång förut så jag vet inte om man kan kalla det riktig arbetsintervju men typ :P

Ikväll har erik fotbollsträning :) ska antagligen med och titta på.. förövrigt vet jag inte riktigt vad som händer en dag som denna faktiskt.. men men.. Man ska ta dagen som den kommer..

Måndag med Bodypump! :)

Vi börjar med helgen då..

I fredags så var det bara chill eftersom vi hade samling med handbollen klockan 11 dagen efter.. Lördag var det alltså handbolls match mot Sportsgear.. Världens bästa första halvlek för ömso damer.. vi spelade en så jävla bra första halvlek men sen vete fan vad som hände alltså.. förlorade tillslut med 21-10 :( men men vad ska man göra.. Efter handbollen så åkte vi till haninge för att hinna till systemet.. Åkte till vika och förade där.. Slappy och co kom förbi och spelade ölspelet :) mycket trevligt.. efter de begav vi oss till bedarö.. Slappy hängde på men han blev ap full så han va där i ungefär en och en halv timme :P Good work slappy ;)
Efter ett tag gick allt åt helvete! Men men inga komentarer på de!!!

Idag är det måndag.. Ny vecka.. Jag och mammi åkte till haninge, skrev in oss på najaden :D Körde Bodypump.. Träningvärk i morgon kan man säga! Men det var skit kul fan :) Så nu har vi fått ett kort där man får träna 10 ggr gratis och gymma och sola.. Efter de får man köpa halvår eller helår.. För oss blir det nog helår på en gång :) Nu börjas de :) Nu är det bara att stå ut och bli fit for fight igen ;)

Runt klockan 5 kommer älskling och hämtar mej så ska vi ner till nynäs och fika på kullsta :) Som gamla goda tiden :) <3

Älskar dej Erik <3


En liten paus..

Nu var det dax att ta en paus tyckte jag :P Håller på att storstäda mitt rum.. (det behövdes verkligen kan jag säga). Det är fan hemskt hur det kan se ut alltså.. Och där ligger man och sover.. I all denna skit.. Usch! Men men nu blir det ren i alla fall :) Håller på att damma av den stora bokhyllan/tvbänken.. Den är svart så, Så fort man har dammat så kommer de nytt damm UNDERBART!  Men men, det är bara till att skita i!

Igår var jag i västerås men golfklubben :) Det var trevligt faktiskt.. Var lite skeptisk till de till en början men det löse sig ändå :) Dagen började 06:50 av att Ewa kom och hämtade mej.. Sedan åkte vi och hämtade Matz och Erik i Haninge, Därefter bar det av till stan för att hämta Niclas.. Därefter var vi påväg till Västerås.. Vi kom fram vid 09:30.. Då blev det Kaffe och macka :) Sedan hade vi en liten konferance med en av gubbarna som arbetade på golfklubben där han berättade hur golfklubben startades upp och massa annat.. Anledningen till de var väl för att Matz en gång hjälpte till att starta upp Frösåker Golfklubb :) Efter de fick vi lunch och sedan gick vi 18hål.. Jag fick gå med i första bollen med Matz, Niclas och bitten :) Fan va kul det är att se Matz spela, Haha :P Han får sina ryck :P Mycket mysig höst dag.. Men skit kallt i skuggan :( Usch.. När vi kommit in efter 18hål som tog 5 och en halv timme.. ska egentligen ta 4 men vi hamnade ju bakom sega gubbar såklart.. Så fick vi middag :) Skit gott var det :) Och då kollade Ingela resultaten, Och niclas och Stefan kom på samma poäng Så det blev sudden i puttning i Mörkret.. Segraren blev Niclas :) Grattis Grattis :) Efter det blev det hemgång, Med musik tävling i bilen :) Slutet gott allting gott :)

matz ingela


Idag är det Onsdag!

Så där ja, första ciggen för dagen och klockan är 12.03.. De är rätt så bra alla fall.. eftersom jag gick upp klockan 10 :P Har precis gjort mej i ordning.. Fick ett samtal av lilla gullefjun en kvart efter jag hade gått upp så jag tänkte åka dit och hälsa på :) men först ut med hundarna sen till ica och prata med henrik (chefen på ica) sen åka till lilla gullefjun..

Pratade med min lilla älskling också.. Han är jätte duktig med. Han har bara rökt 2 cigg sen klockan 6 i morse.. Han är super duktig tycker jag :D keep up the good work! :D

Lillasyster hjälpe mej med bloggen igår.. Jättefin blev den :) Tack för hjälpen lina :D


Idag är det Tisdag.

Sådär ja, Sitter i soffan med en kopp kaffe och annanas i högsta hugg.. Tvn är på och jag tar det bara lugnt nu efter mitt ärende ner till vårt kära nynäshamn.. Hade läkar tid idag 10.30.. Så jag åkte till ösmo vårdcentral gick in till receptionen fick betala 150kr och sen sitta ner och vänta.. Väntade i typ en kvart sen kommer läkaren.. Han kollar lite på min arm, petar lite och sen vräker han ut sej att de är Psoriasis.. och så säger han att vissa behöver inte få dessa stora utslag som folk får utan bara små sår som inte läker bla bla bla.. Jaja, så han skrev ut 3 stycken salvor till mej.. Utanför vårdcentralen ringde jag johanna och denize för att kolla vad dom gjorde och dom sa att dom skulle ner till nynäs vid 12 så ja åkte hem en sväng sen åkte jag ner och träffa dom hämta ut salvorna på apoteket.. Hm, 347kr.. Äh, japp fan va kul!! De va ju bara att betala och se glad ut.. underbart.. Sen följde jag me johanna till nynäshamnssjukhus för hon skulle in på Akupunktur så jag fick se när dom satte in nålarna :P efter de skulle johanna vila lite så jag och denize sprang ner till sjödins hårvård och köpte den där jävla krämen jag har väntat på.. INGA KOMENTARER!! och nu är jag äntligen hemma.. HAr letat lite jobb i morse.. Ska bara skriva bra CV sen skicka in dom.. Får se hur de går.. Sjukt tråkigt att vara arbetslös.. men men vad ska ja göra.. P97 träning idag.. Får se hur de går med de..

Tisdag

Var och klippte mej igår.. Kort kort kort blev de.. Fan, mössa är det som gäller idag...
Usch usch usch....

Andra dagen som arbetslös.. Fitta va de suger.. bög bög bög..

söndag.

Lördag kväll var spännande (not).. Vi var och bowlade, Jag, johanna och erik, de va kul :) Jag vann första serien :P dom två andra behöver vi inte prata om :P Sedan dök tingvall, ricky och timmy upp där och snacka lite skit typ.. Efter bowlingen så drog alla ut på bedarö.. Medans lilla fia fick åka hem alldeles ensammen :( Skit tråkigt.. Jag hatar verkligen att jobba på helger när man missar så jävla mycket.. Hände tydligen en hel del igår har jag hört...

En fråga bara till en lite blond bitch därute: Är du rädd för mej lr? Eftersom du Snackar med erik när du såg att jag inte var med? Jag menar, Om du nu vill snacka med honom gör de då när jag är med istället.. Jag tror inte att han har så stor lust att snacka med dej överhuvudtaget men.. Har du nått problem med de så är det bara att höra av dej!!!

Ps: "Jag får se hans sms så du behöver inte vara orolig över att snacka när jag är där! ;)"


Idag är det söndag, Trodde att det var fredag när ja kom till jobbet i morse.. Snacka om att vara borta.. Match ikväll också :D Niiice :D


Lördag.

Står man här på jobbet igen då.. Fösta helgen på hela året som man jobbar helg här på körunda, lr aa jag jobbade ju första helgen i maj men de va så länge sen så jag kommer knappt ihåg.. De har hänt mycket här idag alla fall.. I alla fall i början av dagen.. nu har allt dött ut tyvär.. Min älskling och gullefjun och lilla johniboy var här och käkade lunch med mej :) Mycket trevligt.. Erik och johanna hade vart i haninge så min lilla älskling kom med ett par skor och två linnen till mej :D hur gulligt som hälst! Bara för vi har 9 månader idag faktiskt :) Sååå sööööt!! Älskar dej Erik! Du är bäst!

Ikväll blir de bowling :D Men de är jag som får köra för ja ska jobba i morron typiskt!

<3
9 Månader med världens bästaste! Älskar dej mest av allt Erik! <3


Haha,

Om man gör rent hela kylskåpet på jobbet frivilligt då har man fan tråkigt. Lr? :P
Kan knappt tro mina egna ögon.. Jag göra rent kylskåpet frivilligt :S Woops

tänkt lite..



En tanke slog mej, Vad har hänt med nynäshamn? Slagsmål, inbrott, droger överallt, självmord hit och dit, misshandel, våldtäckt? Vad är det frågan om? Vafan har hänt med lilla lugna nynäshamn? De där mysiga stället där ingenting händer.. Vi är ute på landet enligt allt folk som inte bor i nynäshamn.. Vad är det frågan om? Seriöst så förstår jag inte folk som kan ta livet av sej, de är så jävla själviskt.. Tänk på männikorna runt om kring då, de är ju dom som blir lidande över det beslutet som du har tagit.. Så själviskt.. Het sjukt är det var de är.. Måste fan här ifrån asså, de här funkar inte längre..

De är fan de värsta jag har sett asså.. Inte äns poliserna vågrar rycka in längre.. Lr jo, efter en timme ungefär när allt folk är borta.. Hm.. aa de är ju skit bra....

Fredag!

Kaffe, mackor, jobbet och den ofrivillige golfaren :)

RSS 2.0