Måndag med Bodypump! :)

Vi börjar med helgen då..

I fredags så var det bara chill eftersom vi hade samling med handbollen klockan 11 dagen efter.. Lördag var det alltså handbolls match mot Sportsgear.. Världens bästa första halvlek för ömso damer.. vi spelade en så jävla bra första halvlek men sen vete fan vad som hände alltså.. förlorade tillslut med 21-10 :( men men vad ska man göra.. Efter handbollen så åkte vi till haninge för att hinna till systemet.. Åkte till vika och förade där.. Slappy och co kom förbi och spelade ölspelet :) mycket trevligt.. efter de begav vi oss till bedarö.. Slappy hängde på men han blev ap full så han va där i ungefär en och en halv timme :P Good work slappy ;)
Efter ett tag gick allt åt helvete! Men men inga komentarer på de!!!

Idag är det måndag.. Ny vecka.. Jag och mammi åkte till haninge, skrev in oss på najaden :D Körde Bodypump.. Träningvärk i morgon kan man säga! Men det var skit kul fan :) Så nu har vi fått ett kort där man får träna 10 ggr gratis och gymma och sola.. Efter de får man köpa halvår eller helår.. För oss blir det nog helår på en gång :) Nu börjas de :) Nu är det bara att stå ut och bli fit for fight igen ;)

Runt klockan 5 kommer älskling och hämtar mej så ska vi ner till nynäs och fika på kullsta :) Som gamla goda tiden :) <3

Älskar dej Erik <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0