Sommarkväll!

Riktigt mysig sommarkväll i förrigår och igår! :)

Måndag:

Det började med att jag och erik inte orkade laga mat så vi drog ner till pizzahouse och käkade pizza, Sen när vi satt där så kom vi på att vi kunde åka och hälsa på lina och adde, fast sen kom erik på att vi kunde fråga om dom ville spela minigolf med oss och de ville dom ju såklart ;) När vi kom ner till hamnen så va ju de stängt såklart, bara för att man för en gångs skull vill spela mini golf :P, så vi tog en mjukglass i glassbodarna istället :) sen kom vi på att vi kunnde spela volleyboll i vika, dom har ju gjort en beachvolleyboll plan där, skit mysig :) så vi drog till coop och kollade om dom hade en volly boll, men inte de nej, så då drog vi till kvantum, men nej dom hade inte de heller så vi köpte en lite mjukare fotboll istället, de funkade det med :) Spelade i typ 2 timmar as mysigt sen gick vi ner och badade i vika sjön :) SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!

Tisdag:
Jobbade till 4, hämtade erik i vika, åkte och handlade jordgubbar och glass sen till ösmo och käkade middag med mammi, pappi, lina och adde.. Grillat kött och potatisgratäng :) Mycket gott :) Sen frågade vi om dom ville spela volleyboll och självklart ville dom de :D Så vi drog allihopa till vika och körde volleyboll, as kul :) sen kom johanna och fanny ner och va med en liten stund. Sen drog vi allihopa och badade :) Myskväll :)

Idag är det onsdag:
Idag blir det middag med lina och adde i säby :) mycket trevligt..


Lr?

Onödig Fakta!

Man måste dricka vatten när de är så här varmt, annars får man ont i huvudet.. Men om man dricker massa vatten så blir man kissnödig hela tiden.. De tycker jag är jobbigt.. Därför skiter jag oftast i att dricka vatten, för ja orkar inte gå på toaletten!


Måndag 12/7 2010

Jag är lite ledsen i ögat faktiskt :( Vi fick inte lägenheten på centralgatan, vi va tydligen på femte plats, och de roligaste va att vi var dom ända som hade vart och kollat på den lägenheten men tydligen var de 5 st som ändå hade tackat JA.. De är fan skumt, ofta man inte vill se lägenheten innan man betsämmer sig för att man ska ha den :S jaja, nu är de som de är. När jag slutar jobba ska alla fall jag och erik kolla lägenheter från privata ägare, fick ett papper med alla privatägare av hyres hus av min morbrors fru så de är ju skit bra :) så förhoppningsvis hittar vi någon som är ännu finare än den som vi ville ha ;) Vi får se hur de går :)

Min lilla pojke har semester den här veckan oxo, fy va orättvist.. Jag vill oxo vara ledig och inte göra någonting alls, men de är joförsej bara en vecka kvar sen får jag med vara ledig :) sådeså!

<3

"hej Bebbo!"


Måndag 5/6 2010

Idag ska jag och erik åka och kolla på en lägenhet ovanför mix :) Önska oss lycka till ;)


<3


Juli 2, 2010

6 Månader med dej älskling! <3

<3

Ett halft år går fort alltså, Men ni vet vad man säger "tiden går fort när man har roligt" :D
Känns som de va igår som vi träffades hemma hos kim, men ändå så känns det som att jag har kännt dej i hela mitt liv!

Älskar dej mer än allt annat!
 Mej <3 Dej!


RSS 2.0